Uddan dine medarbejdere online med lønkompensation

Få lønrefusion og vær klar efter krisen. Ring på: 7242 2512

Læs mere & få et tilbud

Skræddersyede kurser

Søger I kurser, temadage og kompetenceudvikling?

Efteruddannelse skræddersyet til den enkelte vognmandsforretning

ZBC har lavet et efteruddannelses-forløb for chaufførerne hos Johs. Rasmussen, der er tilpasset lige præcis deres virksomhed.

Vi tilbyder særligt tilrettelagte undervisningsforløb, hvor det faglige indhold og undervisningsformen passer til jeres ønsker og behov.

Kurserne er specielt planlagt til din/jeres virksomhed, så kurset bliver afholdt, når det passer ind i jeres planlægning. Og hvor det passer jer – gerne hos jer i virksomheden, for eksempel hvis det er relevant at være tæt på det, medarbejderne laver på arbejdspladsen.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres hverdag, når vi planlægger virksomhedskurser.

Kontakt virksomhedskonsulenterne og hør mere.

Brug kurser og efteruddannelse på den smarte måde -både når det gælder enkeltpersoner, mindre teams eller hele virksomhedshold.

Mulighederne er mange, og kurser og efteruddannelse kan være en givende investering for jeres fremtidige visioner og udviklingspotentiale, og dette ofte til en særdeles fordelagtig pris.

Vi er klar over, at det kan være vanskeligt at finde rundt i uddannelsesverdenen, og vi vil derfor gerne hjælpe jer med at få et godt overblik og ikke mindst finde frem til den rigtige løsning og innovative tiltag, der bidrager til udvikling i jeres virksomhed.

Bliver løsningen at målrette og designe specielle kurser og uddannelsesforløb, er I omdrejningspunktet, og vi finder sammen mulighederne, der skal skabe vækst i jeres virksomhed og placere jer i eliten. Vi kommer gerne på besøg hos jer for at drøfte både ønsker og udviklingsbehov.

ZBC skræddersyede kurser - elev ved computer