Fødevarer, Hotel & Restauration

Fødevarer, Hotel & Restauration

Som Danmarks største fødevareskole tilbyder vi specialiserede rammer for din faglige udvikling, så du kan være med til at skabe fremtidens madoplevelser.

Vi hjælper dig med at styrke dine kompetencer med udgangspunkt i godt håndværk, god service og sans for kvalitet. Vores professionelle fagteams er derfor i konstant udvikling for at sikre et solidt fundament af blandt andet nye teknikker inden for fødevarebranchen

Gourmetskolen er vores gastronomiske univers for private. Her får du professionel viden fra vores dygtige faglærere, som du kan bruge hjemme i dit eget køkken. Uanset om du er nybegynder eller passioneret gourmet-entusiast, vil du få noget med hjem, som du kan imponere dine gæster med.
Bager / Konditor
Se kurser
Kok / Tjener / Ernæring
Se kurser
Fleksible Fødevarer
Se kurser
Slagteri
Se kurser
Fødevareindustri
Se kurser
Specialistkurser / Masterclass
Se kurser
Gourmetskolen
Se kurser
Kontakt for virksomheder
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette hjælper virksomheder inde for fødevareområdet, herunder bl.a. hotel, kantine, og restaurant; samt virksomheder på det procestekniske område.
Primært vejleder hun både store og små virksomheder i forhold til behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Mette træffes på tlf. 4172 1064 / e-mail: mlsi@zbc.dk