Kontakt

Brug for hjælp

eller vejledning? Ring til os på

72 42 25 12

Gourmet Sous Vide

For dig, der vil udvikle dig i takt med, at kundernes behov ændrer sig

  • Type
    Specialistkursus
  • Dato
    24 februar 2020 - 24 marts 2020
  • Varighed
    3 dage + eksamen
  • Afholdelsessted
    Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde
  • 7.500 kr.

Om forløbet

I går skulle du fortælle om varen. I dag skal du inspirere og sparre med dine kunder om nye og endnu bedre tilberedningsmetoder.

 

Næste hold:

  • Modul 1:  24.-25. februar 2020
  • Modul 2:  23.-24.* marts 2020

 

*Den 24. marts 2020 er eksamen

 

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 14 dage før kursusstart via efteruddannelse.dk eller til uddannelsessekretær Lene Bødker på mail: lnb@zbc.dk

Gourmet Sous Vide er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU), baseret på AMU-fag 45680 Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet (3 dage).

Deltagerbetalingen kr. 124,- pr. dag pr. deltager. Pris for certificering som Gourmet Sous Vide er kr. 7.500,- pr. deltager ekskl. moms. Prisen dækker forbrug af råvarer, certificering og materialer i øvrigt. 

Du kan søge VEU-godtgørelse samt befordrings-, kost- og logitilskud efter gældende regler. Det er også muligt at søge midler gennem kompetencefonde.

ZBC tilbyder fri indkvartering på Skærehallernes Konferencecenter ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte slagtermester René Dupont på mobil 4172 1132.

 

Cookies- og privatlivspolitik - For din skyld!

På vores website bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, trække statistik for dit besøg og for at kunne personalisere de annoncer, vi viser dig. Denne information deles ikke med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik

Læs mere om privatlivs- og cookie politik for zbc.dk