Kontakt

Brug for hjælp

eller vejledning? Ring til os på

72 42 25 12

Neurogastronomi – Masterclass

Hemmeligheden bag det perfekte måltid

  • Type
    Masterclass
  • Dato
    8 oktober 2019 - 29 oktober 2019
  • Varighed
    2 moduler
  • Tilmeldingsfrist:
    17. september 2019
  • Lokation:
    Kokke- & Tjenerskolen, Valbyvej 69C, Slagelse
  • 8.800 kr.

Om Neurogastronomi - Masterclass

Hvorfor bliver vi stimuleret af noget, der knaser?

 

Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os?

 

Og hvorfor taler vi så meget som smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser?


Modul 1:

8. oktober 2019 fra kl. 10.00 – 20.00
9. oktober 2019 fra kl. 09.00 – 15.00

 

Modul 2:

29. oktober 2019 fra kl. 10.00 – 15.00 (eksamen)

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 3 uger inden kursusstart til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: sbjo@zbc.dk.

Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.

ZBC tilbyder fri indkvartering på Skærehallernes Konferencecenter, ekskl. forplejning. Forplejningen kan købes i Food Hall.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Ivan Kousholt på tlf. 2844 2065.

Cookies- og privatlivspolitik - For din skyld!

På vores website bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, trække statistik for dit besøg og for at kunne personalisere de annoncer, vi viser dig. Denne information deles ikke med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik

Læs mere om privatlivs- og cookie politik for zbc.dk