
Bliv en ægte Masterchef
Vil du..
- have styr på teknikkerne? Du lærer alt fra at skære kød og fisk som en professionel til at lave perfekte desserter, der imponerer alle.
- lære om råvarer? Du lærer at vælge de bedste ingredienser og brug dem rigtigt.
- blive god til præsentation og detaljer? Du får dine retter til at ligne noget direkte fra en Michelin-restaurant.
- forstå hygiejne som en stjerne? Du lærer, hvordan man arbejder rent og sikkert i køkkenet.
Vi lover, at du kommer til at lære en masse nye ting, der gør dig skarpere i køkkenet – og som måske endda giver dig en idé om en fremtidig karriere inden for gastronomi.

Hvorfor skal du være med?
Fordi mad er mere end bare noget, vi spiser. Det er sjovt, kreativt, og det bringer mennesker sammen. Og hvem ved – måske opdager du din nye passion?
Hvem står bag?
Vi på Kokke- og Tjenerskolen på ZBC elsker at dele vores glæde for madlavning og inspirere unge som dig. Vores mål er at give dig en uforglemmelig oplevelse, hvor du lærer, udvikler dig og – vigtigst af alt – har det sjovt.
Verdens bedste finaledag
Forløbet afsluttes med en spændende finaledag, hvor vi inviterer forældrene til at være med til den store ”MYSTERYBOX”-finale. Her skal deltagerne dyste i alt det, de har lært undervejs, og vise deres bedste tricks frem. Det bliver en dag fuld af spænding og lækre retter. Alle deltagere modtager både medaljer og diplomer for deres indsats – for hos os er alle vindere.
Tør du tage udfordringen op?
Meld dig til Masterchef-forløbet, og vis hvad du kan i køkkenet. Uanset om du drømmer om en karriere som kok, eller bare vil være den, der altid imponerer til middagsselskaber, så er dette forløb for dig.
Praktiske oplysninger
Hvem er det for?
Unge mellem 12-16 år
Hvornår foregår det?
Gå til Masterchef afholdes fra uge 18-25 på syv udvalgte mandage fra klokken 16:00-19:30. Vi holder pause i uge 24.
Hvor foregår det?
Kokke- og Tjenerskolen, Valbyvej 69C, 4200 Slagelse
Pris
Prisen for forløbet er 200 kr. Betalingen overføres via MobilePay til nummer: 939773.
OBS: I overførslen skal du skrive ''Gå til Masterchef + deltagerens navn''.
Tilmeldingsfrist
Tilmeldingsfristen for forløbet er 21. april klokken 12:00.
Det kan du opleve - gang for gang
Uge 18 - 28. april
- Introduktion til køkkenet, sikkerhed, maskiner og hygiejne
- Udskæringer og tilberedningsteknikker
- Hakkebøf med bearnaise og sæsonens urter
Uge 19 - 5. maj
- Vi starter i køkkenet med at lave p-mad: Croque Monsieur (en cool toast)
- Herefter skal vi ind i restauranten, hvor vi dækker op og pynter borde
- Inden vi er færdige, afholder vi konkurrence i servietfoldning
Uge 20 - 12. maj
- Gåtur til gården, have-kig og forklaring af jord til bord
- Grill i det fri
- Fisk med fyldte saucer, grillet grønt, hjemmelavede olier
- S’mores.
Uge 21 - 19. maj
- Vi bager pandekager og Cecilie laver "p-mad". Så tænder vi op og flamberer crepe suzette.
Uge 22 - 26. maj
- Fokus på menu-sammensætning
- Idéudvikling
- Klargøring af dessert til afslutning samt smagning af retter.
Uge 23 - 2. juni
- Vi spiser pizza
- Vi får et oplæg i hvordan vi laver mocktails toppet med bobler.
- Herefter skal vi brainstorme om vores egne drinks.
- Vi sabler (alkoholfri-)bobler.
- Vi går i baren, hvor vi opfinder drinks.
Uge 25 - 16. juni
Vi inviterer forældrene til finaledag. Det bliver en konkurrence i alt det vi har arbejdet med. Det er den berygtede ”MYSTERYBOX”-finale.
Alle deltagerne får medaljer og diplomer.
Tilmeld dig Gå til Masterchef her
Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Jack Hauch Brask, Teamleder
E-mail: jbra@zbc.dk
Telefon: 5245 7273