Vil du starte på noget nyt til august?

  • EUD
  • | 26-07-2020
  • | ZBC

Så har vi heldigvis over 40 erhvervsuddannelser, hvor vi starter nye hold allerede efter sommerferien. Tilmeld dig i dag - start til august!

Er du klar til at starte på noget nyt?

Så starter vi nye hold allerede efter sommerferien.

Tilmeld dig i dag - start til august!

De flestes hverdag har de sidste måneder været forandret i større eller mindre grad pga. corona. Din hverdag har sikkert heller ikke været den samme. Måske har du været sendt hjem fra arbejde, ageret lærer for dine børn eller måske er du blevet afskediget?

Under alle omstændigheder har du nok lært noget nyt om dig selv. Og måske har det vist sig, at det er tid til, der skal ske noget nyt. En ny uddannelse og en ny branche er måske vejen frem for dig?

Mulighederne er mange

På ZBC kan du vælge en lang række erhvervsuddannelser, og du kan starte allerede til august. Starter du uddannelse hos os, véd du, hvad de næste tre-fire år skal gå med, du vil modtage elevløn i perioden og du vil komme ud på den anden side med et svendebrev i hånden.

Lad os hjælpe dig med at finde din nye vej.

Jeg har lært at:

Hvis du godt kan lide at fordybe dig i fysiske projekter og at du efter en endt arbejdsdag har noget konkret du kan kigge på og sige: "Dét har jeg lavet", kunne disse uddannelser være interessante for dig:

Mange har i denne tid været dybt afhængige af digitale og onlineløsninger. Vigtigheden af en digitaliseret verden har været tydelig. Måske har du lyst til at understøtte denne udvikling?

Med en uddannelse inden for Data & Kommunikation bliver du en vigtig livline, der kan støtte folk på afstand. Du kan arbejde koncentreret for dig selv, når du støtter folk og supporterer dem i forbindelse med IT, databaser, programmering og netværk.

 

Det kan også være, du er mere interesseret i digital handel?
¾ af danskerne har handlet på nettet inden for de seneste tre måneder. Derfor er der brug for folk, som er dygtige til digitalt salg og e-handel. Og det kan du blive med uddannelsen Digital Handel B2B.

Mange af os blev revet godt og grundigt ud af hamsterhjulet og fik pludselig masser af tid sammen med børnene og familien. Selvom det har været hårdt både at skulle arbejde og agere skolelærer, har du måske opdaget, hvor dejligt det faktisk var pludselig at få noget mere tid sammen med dine børn.

Disse uddannelser åbner op for nogle mere "klassiske" arbejdstider:

Hvis du er glad for at møde nye mennesker og give dem gode oplevelser, er et job i servicebranchen en god mulighed. Her møder du dagligt masser af mennesker og det er din opgave, at de går glade derfra igen.

Du kunne i så fald se nærmere på disse uddannelser:

Med en erhvervsuddannelse kan du heldigvis få både en god løn og gode chancer for at finde dig et job efter endt uddannelse.

Tjek fx disse lønninger blandt nyuddannede:

Læs også: Top 10: Høj løn og lav ledighed

Mange har brugt denne tid i køkkenet. De har bagt og lavet surdej. Var du en af dem, der fandt ud af, at du trives rigtig godt i et køkken? At du virkelig godt kan lide at lave god og nærende mad eller lækre kager. Så kunne disse uddannelser være noget for dig.

Ligesom mange har brugt denne tid i køkkenet, er der også mange, som har brugt tiden i haven. Var du en af dem?

Gik du i haven og startede din egen køkkenhave, så du på sigt kan blive selvforsynende? Så du ved, hvor din mad kommer fra og at den er økologisk?
I så fald kunne vores landbrugs-uddannelser på Jernbjerggaard, den økologiske landbrugsskole være noget for dig.

Hvis du mere brugt tiden i haven på at lave flotte blomsterbede eller en lækker ny terasse er det måske mere dig at blive anlægsgartner?

Mange af os har været lukket inde med de samme få mennesker længe. Måske har dét lært dig, at du faktisk rigtig god kan lide mennesker og at du trives bedst, når du arbejder med mennesker? Hvis du drømmer om at arbejde med mennesker, for hvem du kan gøre en vigtig forskel, kunne disse uddannelser være noget for dig:

Mød dem der allerede er startet

Er du klar til at starte på noget nyt?

Så starter vi nye hold allerede efter sommerferien.

Tilmeld dig i dag - Start til august!

Bor du langt fra din drømmeuddannelse?

Det behøver heldigvis ikke være nogen hindring. Vi har Elevhoteller i Ringsted, Roskilde og Slagelse. Her kan du bo, når du er på skoleophold.

Læs mere om vores Elevhoteller her