Du kan altid læse videre

  • EUD
  • | 24-09-2020
  • | ZBC

Tror du, at fx en elektriker skal arbejde som elektriker resten af sit liv? Så tro om igen! Bliv klogere på alle mulighederne for videreuddannelse med en erhvervsuddannelse.

Mange tror fejlagtigt, at de lukker døren til videreuddannelse bag sig, når de vælger at blive elektriker, tømrer, smed, vvs'er, SOSU-assistent eller en anden faglært uddannelse. Men dette er heldigvis helt forkert. En smed skal ikke nødvendigvis arbejde som smed hele sit liv. Med en erhvervsuddannelse har du masser af åbne døre og muligheder for videreuddannelse.

Din erhvervsuddannelse er nemlig adgangsgivende til en lang række videregående uddannelser på samme niveau som en gymnasial uddannelse.

ZBC erhvervsuddannelser - murer bygger væg

Vil du gerne læse videre?

Som tømrer, smed eller noget helt tredje er mulighederne for at læse videre mange. Prøv værktøjet fra ug.dk og få overblik over de mange muligheder.

Prøv "Videre med en erhvervsuddannelse"-værktøjet her!

Miljøteknolog eller bygningskonstruktør – mulighederne er uendelige

Mulighederne for videreuddannelse er mange. Hvis du vil kende de præcise muligheder for dén uddannelse, du tænker på at vælge så prøv dette værktøj fra ug.dk.

Værktøjet er simpelt. Indtast den uddannelse du gerne vil starte på i søgefeltet, fx smed, og du kan straks se, hvilke muligheder du har for videreuddannelse med netop dén uddannelse.

Er du stadig i tvivl om, hvilken uddannelse du gerne vil starte på? Prøv at bruge værktøjet på flere forskellige uddannelser. Måske finder du lige dén type af videreuddannelse, som bare lige er dig - den uddannelse som lyder mere spændende end de andre. Og så kan du vælge ungdomsuddannelse ud fra det.

ZBC erhvervsuddannelser - elever arbejder

Ved du allerede, hvad du vil?

Så er der ingen grund til at vente til marts med at sætte dit x.

Tilmeld dig din ungdomsuddannelse allerede i dag