Cookies- og privatlivspolitik - For din skyld!

På vores website bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, trække statistik for dit besøg og for at kunne personalisere de annoncer, vi viser dig. Denne information deles ikke med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik

Læs mere om privatlivs- og cookie politik for zbc.dk

Privatlivs- og cookie politik

Læs mere om vores brug af cookies og brug af personfølsomme oplysninger på zbc.dk

Ved at benytte denne hjemmeside, www.zbc.dk, accepterer du, at vi bruger cookies.

Hjemmesiden er drevet og ejet af:

ZBC 
Selandia Park 6-8, 
4100 Ringsted. 
CVR-nr.: 10 52 18 15 
Tlf. +45 5578 8888 
E-mail zbc@zbc.dk.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, din tablet eller din smartphone ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.


Hvorfor bruger vi cookies?
Når du besøger www.zbc.dk bruger vi cookies til at indsamle oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer, så du får den bedste brugeroplevelse. Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Ved brug af hjemmesiden accepterer du, at vi lagrer dine cookies hos os. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning - http://minecookies.org/cookiehandtering/)


Hvordan bruger vi cookies?
Når du benytter ZBCs website modtager du automatisk en eller flere cookies. Permanente cookies gemmes som en fil på din enhed i en lang periode. Sessions cookies placeres kun midlertidigt på din enhed, når du åbner hjemmesiden og forsvinder igen, når du lukker hjemmesiden. Dette betyder, session cookies ikke gemmes permanent på din enhed.
Permanente cookies anvendes på følgende måde:

  • For at kunne genkende brugere, når de vender tilbage til hjemmesiden 
  • Hvis du vil have adgang til lagrede oplysninger 
  • For at sikre, du ikke bliver bedt om at udfylde de samme oplysninger flere gange 
  • Vi (og godkendte tredjeparter) kan anvende følgende ikke-personlige oplysninger fra både permanente cookies og session cookies til statistiske formål: 
  • At afgøre, hvilke dele af hjemmesiden der er mest besøgte/populære 
  • At overvåge brugen af siden (frekvens og tid) 
  • At udføre undersøgelser om din interaktion på hjemmesiden, så du får en bedre brugeroplevelse.


Klikadfærd - Statistik
Zbc.dk bruger Google Analytics til automatisk at opfange og registrere trafikken på zbc.dk, herunder hvad du klikker på i ZBC.dk-universet, og dermed hvilke undersider du besøger. Google Analytics bruges bl.a. for at sikre at navigationen på zbc.dk bliver så enkel og relevant som muligt for dig som bruger. Klikadfærden kobles ikke med personlig information om en bruger af zbc.dk medmindre det kræves af undersøgelser på juridisk grundlag i forbindelse med kriminalitet og sikkerhedsbrud.


Særligt om links
zbc.dk indeholder links til information der er skrevet og vedligeholdt af andre institutioner og offentlige myndigheder, for eksempel links til efteruddannelse.dk eller su.dk. Klikker du på et link til en anden hjemmeside, forlader du zbc.dk. Hermed gælder vores privatlivspolitik ikke længere, hvorfor du bør læse den eksterne parts privatlivspolitik.


Afvisning af cookies?
Du kan vælge, om du vil acceptere cookies eller ej. Hvis du ønsker at vide, hvornår din enhed modtager en cookie, kan du indstille din browser til at informere dig om det. På den måde har du mulighed for at acceptere eller afvise en cookie. Din enhed kan indstilles til at afvise alle cookies. Vær opmærksom på, at det kan betyde, at visse funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere korrekt og optimalt.


Sådan sletter du dine cookies:
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Hvordan afhænger af din browser og dit device. Du kan se vejledning og læs mere om sletning af cookies her http://minecookies.org/cookiehandtering/ 

Personoplysninger
Person-oplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, CPR-nummer, adresse, uddannelsesniveau og betalingsoplysninger. Dette kun hvis du tilmelder dig services direkte på vores hjemmeside herunder: et nyhedsbev, et kursus, en efter- eller masteruddannelse, en certificering, en masterclass, anmoder om at modtage et eksamensbevis eller anmoder os om at kontakte dig for at besvare et spørgsmål.
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Så længe du er på uddannelsen og eller kurset gemmer vi dine personoplysninger, og mindst fem år hvad angår betalingsoplysninger.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af dine personoplysninger som navn og e-mail m.v. sker ikke.

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på zbc@zbc.dk.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til zbc@zbc.dk. Du kan også kontakte datatilsynet http://www.datatilsynet.dk/, hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.zbc.dk og zbc.dk.

Persondata - GDPR og ZBC

I forhold til den nye persondataforordning er rollerne på ZBC fordelt således:

Dataansvarlig
Den dataansvarlige er:

ZBC
Selandia Park 6-8,
4100 Ringsted.
CVR-nr.: 10 52 18 15
Tlf. +45 5578 8888
E-mail zbc@zbc.dk.

Databeskyttelsesrådgiver (DPO)
For henvendelser om persondata på ZBC skal du i de fleste tilfælde sende en mail til zbc@zbc.dk.

Databeskyttelsesrådgiver (DPO) ved ZBC:

Flemming Rasmussen
Databeskyttelsesrådgiver
Mobil: 20 60 19 42
E-mail: fr@efif.dk