10. klasse på ZBC

Et år du aldrig glemmer. Se alle 10. klasserne på ZBC. Vi har 5 linjer i Ringsted og Næstved

Vi har flere 10. klasse-linjer. Du kan snuse til både erhvervsuddannelser og gymnasiet. Få styrket din faglighed og få et år med plads til at udvikle dig personligt.

Mød eleverne fra ZBC10: - Det har været mega fantastisk

Året på ZBC10 har været alt det, Emilie og Mathias drømte om: I klassen har de et rigtig godt fællesskab, hvor alle har det sjovt sammen, og samtidig har de løftet deres faglige niveau markant.

Ved du ikke helt, hvad du skal efter 9. klasse?

Har du brug for et år, hvor der sker noget nyt, samtidig med, at du får mulighed for at snuse til nogle ungdomsuddannelser inden du vælger? Så skal du vælge 10. klasse på ZBC i Næstved eller Ringsted. ZBC10 er et rigtig godt sted at starte din ungdomsuddannelse.

På ZBC10 kommer du til at hænge ud med vores andre ungdomsuddannelser og bliver en del af et livligt studiemiljø. Vi starter med en introtur, så vi får rystet dig og alle dine nye venner godt sammen. Du bliver en del af en aktiv hverdag på en stor, moderne uddannelsesinstitution, hvor der er kantine, auditorium, ’arbejdspladser’ i udeområder og hyggekroge med sofagrupper, hvor I også kan arbejde selvstændigt.

På ZBC10 i Ringsted er du kun i "klassisk" skole tre gange om ugen - tirsdag er du nemlig på værksted og torsdag har du valgfag.

ZBC 10. klasse - elever hygger

Flere forskellige 10.-klasses linjer at vælge imellem

Ingen resultater

Der findes desværre ingen resultater på den valgte filtrering.

Prøv at udvide din søgning.