Drømmer du om at tage en fødevareuddannelse?
Bliv inspireret af livet i køkkenet
Det ene øjeblik emmer der af intens koncentration. Det næste er der løs snak og drillende kommentarer. Livet i køkkenet, bageriet, restauranten eller slagteriet er både med fokus på detaljen og på det at give gæsterne eller kunderne en unik oplevelse. Uanset om du er tjener, slagter eller kok, så handler det om at skabe øjeblikke for andre, som de aldrig glemmer.
Hvordan skal din skoledag se ud?
Tag quizzen, og find din uddannelsesretning.
Godt og spændende studiemiljø
På ZBC Køge stræber vi efter at du får det bedste sammenhold, nye venner, engagerede undervisere og faglige oplevelser i verdensklasse.
Kom forbi på Campus i Køge og oplev vores fødevareuddannelser eller vores SOSU-uddannelser. Vi har besøgsdage flere gange om året.
Fødevareuddannelser i Køge
Job og videreuddannelse i fødevarebranchen
Dit job efter endt uddannelse kommer an på, hvilken fødevareuddannelse du tager.
Som kok har du andre jobmuligheder end fx en tjener.
Færdiguddannede indenfor fødevareuddannelserne arbejder ofte de samme steder, men med forskellige formål. Disse steder kunne være restauranter eller fødevarebutikker (som fx en slagterforretning, et bageri eller konditori).
Som fx kok, bager, gourmetslagter eller konditor har du også mulighed for at blive selvstændig og åbne din egen restaurant eller butik.
Når det kommer til videreuddannelse, er der også muligheder. Dem kan du læse mere om på Adgangskortet her.
Uddannelser i Køge med koncentration og tempo
Det ene øjeblik emmer der af intens koncentration. Det næste er der løs snak og drillende kommentarer. Livet i køkkenet, bageriet, restauranten eller slagteriet er både med fokus på detaljen og på det at give gæsterne eller kunderne en unik oplevelse. Uanset om du er tjener, slagter eller kok, så handler det om at skabe øjeblikke for andre, som de aldrig glemmer.
Her finder du ZBC Køge
Uddannelseschef: Mette Kruse Hansen Sieben, mkhs@zbc.dk