Erhvervslinjen ZBC10

Tag 10. klasse Erhvervslinjen. Det er for dig, der gerne vil have et skoleår med en kombination af skole og praktik.

Vælg Erhvervslinjen, hvis du er ret sikker på, at du vil på en erhvervsuddannelse eller EUX. Du kommer til at arbejde på en ny måde, med praksisnære cases og en bred introduktion til alle områder inden for erhvervsuddannelserne. Kort sagt bliver du klædt bedst muligt på, hvad enten du ønsker en erhvervsuddannelse med eller uden EUX.

 • Varighed:
  1 år
 • Studiested:
  Næstved
 • Økonomi:
  SU, Statens uddannelsesstøtte
 • Adgangskrav:
  Afsluttet 9. klasse
 • Ansøgningsfrist:
  Før 1. marts: Via optagelse.dk. Efter 1. marts: Kontakt en studievejleder.
 • Startdato:
  August
Download PDF

Mød eleverne fra 10. klasse: - Det har været mega fantastisk

Året på ZBC10 har været alt det, Emilie og Mathias drømte om: I klassen har de et rigtig godt fællesskab, hvor alle har det sjovt sammen, og samtidig har de løftet deres faglige niveau markant.

Din dagligdag på ZBC10

I starten af 10. klasse bliver du introduceret for alle linjer og får konkret og personlig studievejledning. Efter 2 uger skal du vælge din endelige linje. Se også Erhvervslinjen – en 10. klasse med et erhvervsfagligt perspektiv. Eller EUD 10 – En praktisk 10. klasse med fokus på opkvalificering.

ZBC 10 Erhvervslinjen 10. klasse - Elever skriver på tavle

Hverdag på Erhvervslinjen ZBC10

10. klasse på ZBC giver dig et break fra folkeskolen som du kender den. ZBC er en moderne uddannelsesinstitution, hvor det faglige miljø er i fokus og uddannelsesmiljøet matcher behovene for varieret undervisning. Alle tre 10. klasses-linjer ’bor’ i et selvstændigt område i den ene fløj på ZBC.

En del af livet på ungdomsuddannelserne er også studieture, introture og fester. Det kommer du også til at opleve i dit 10. klasse år. Studieturen går til en europæisk storby.

ZBC 10 Erhvervslinjen 10. klasse - elever hygger udendørs