EUD10

Skal du have en 10. klasse? Så vælg linjen EUD10 i Næstved, hvis du gerne vil hæve dit karakterniveau, før du starter din ungdomsuddannelse

10. klasse linjen EUD 10 er for dig, der gerne vil hæve dit karakterniveau. Du har måske lyst til at starte på en erhvervsuddannelse, men mangler karakteren 2 i dansk og matematik.

 • Varighed:
  1 år
 • Studiested:
  Næstved
 • Økonomi:
  SU, Statens uddannelsesstøtte
 • Adgangskrav:
  Afsluttet 9. klasse
 • Ansøgningsfrist:
  Før 1. marts: Via optagelse.dk. Efter 1. marts: Kontakt en studievejleder.
 • Startdato:
  August
Download PDF

Mød eleverne fra 10. klasse: - Det har været mega fantastisk

Året på ZBC10 har været alt det, Emilie og Mathias drømte om: I klassen har de et rigtig godt fællesskab, hvor alle har det sjovt sammen, og samtidig har de løftet deres faglige niveau markant.

Din dagligdag på EUD10

I starten af 10. klasse bliver du introduceret for alle linjer og får konkret og personlig studievejledning. Efter 2 uger skal du vælge din endelige linje. 

ZBC EUD10 10. klasse - elever arbejder ved computere

Hverdag på EUD10

10. klasse på ZBC giver dig et break fra folkeskolen som du kender den. ZBC er en moderne uddannelsesinstitution, hvor det faglige miljø er i fokus og uddannelsesmiljøet matcher behovene for varieret undervisning. Alle tre 10. klasses-linjer ’bor’ i et selvstændigt område i den ene fløj på ZBC.

En del af livet på ungdomsuddannelserne er også studieture, introture og fester. Det kommer du også til at opleve i dit 10. klasse år. Studieturen går til en europæisk storby.

ZBC EUD10 10. klasse - elever arbejder ved computere