En halv gris - gratis introforløb for 8. klasse

2 dage med fokus på sund mad og gode råvarer

Gratis introduktionsforløb for 8. klasser

Eleverne lærer de enkelte kødstykker på en gris at kende, og tilberede forskellige retter med grisekød. Vi medbringer kalkunkød til elever, der ikke spiser grisekød.
Slagteren underviser også om køkkenhygiejne, sunde råvarer samt husholdning. De to dage kan indgå i et længere undervisningsforløb, hvor fag som hjemkundskab og matematik indgår.

Se folderen: En halv gris

ZBC en halv gris - kok i køkken

Hvad skal menuen stå på?

Skal det være spicy og hot som mexicansk eller sødmefyldt og mildt som thailandsk. De fem grundsmage har stor betydning for den samlede smagsoplevelse, og eleverne lærer vigtigheden af at smage på maden.

Gode råvarer, krydderier og marinader er også i fokus. Mulighederne er mange, og I er selv med til at bestemme, hvad der skal stå på menuen.

ZBC en halv gris - varer i butik

Book dit arrangement

“En halv gris” afholdes som introduktionskursus for 8. klasser og er derfor gratis. Der betales dog for transport, hvis der er mere end 30 km til skolen.

Book dit arrangement: Skriv direkte til slagteren på zbc-ro-halvgris@zbc.dk