Danish Retail Award

En årlig hyldest af de mest entusiastiske og forandringsskabende butiks- og varehuschefer i Danmark

For 11. år i træk uddeler ZBC i samarbejde med Dansk Erhverv og DH Media A/S (Dagligvarehandlen) Danish Retail Award 2021. Fokus er igen i år at belønne Danmarks bedste og mest nytænkende butiks- og varehuschefer.

For at komme i betragtning skal deltagerne have passion for detail og have vist ekstraordinære og synlige resultater inden for nytænkning i butikken – eksempelvis inden for bæredygtighed, CSR, uddannelse, teknologi, e-handel m.v.

Prisvinderne får en studietur med alt betalt til New York i foråret 2022 for at opleve detailhandel i verdensklasse – guidet og supporteret af detaileksperter fra ZBC.

Dette års prisoverrækkelse fandt sted fredag den 8. oktober 2021 på Børsen, hvor de tre dygtige butiks- og varehuschefer bliver hyldet, og hvor spændende oplægsholdere gav deres bud på: Bæredygtighed i forbindelse med indkøb, logistik og i salgsfunktioner.

Udvælgelseskomiteen er sammensat af nogle af største interessenter i dansk detailhandel bestående af repræsentanter fra Dansk Erhverv, DH Media A/S (Dagligvarehandlen) og ZBC.

På grund af Coronakrisen tages der forbehold for ændringer i rejseperioden, lige som det kan være et krav, at prisvinderne kan fremvise Coronapas for en negativ test for COVID-19 eller dokumentation for en COVID-19 vaccination.

Med venlig hilsen

Komiteen for Danish Retail Award

Om Danish Retail Award

Formålet med Danish Retail Award er at bringe den bedste og nyeste viden inden for international detailhandel til Danmark og for at øge stoltheden i dansk detailhandel.

Læs mere om de tre vindere fra 2021 og se videoerne

Har du spørgsmål?

Kontakt Chefkonsulent, Sysser Rosenkilde på tlf.: 4087 6382 eller e-mail: syni@zbc.dk, hvis du har spørgsmål til indstillingen, overrækkelsen eller den efterfølgende præmie.