Danish Retail Award

En årlig hyldest af de mest entusiastiske og forandringsskabende butiks- og varehuschefer i Danmark

For 13. år i træk uddeler ZBC i samarbejde med Dansk Erhverv og DH Media A/S (Dagligvarehandlen) Danish Retail Award 2023. Fokus er igen i år at belønne Danmarks bedste og mest nytænkende butiks- og varehuschefer.

For at komme i betragtning skal deltagerne have passion for detail og have vist ekstraordinære og synlige resultater inden for nytænkning i butikken – eksempelvis inden for bæredygtighed, CSR, uddannelse, teknologi mv.

Prisvinderne får en studietur med alt betalt til New York i foråret 2024 for at opleve detailhandel i verdensklasse – guidet og supporteret af detaileksperter fra ZBC.

Dette års prisoverrækkelse fandt sted mandag den 2. oktober 2023 på Børsen, hvor de tre dygtige butiks- og varehuschefer blev hyldet ved et festligt arrangement.

Udvælgelseskomiteen er sammensat af nogle af største interessenter i dansk detailhandel bestående af repræsentanter fra Dansk Erhverv, DH Media A/S (Dagligvarehandlen) og ZBC.

Med venlig hilsen

Komiteen for Danish Retail Award

Om Danish Retail Award

Formålet med Danish Retail Award er at bringe den bedste og nyeste viden inden for international detailhandel til Danmark og for at øge stoltheden i dansk detailhandel.

Læs mere om de tre vindere fra 2023 og se videoerne her

Har du spørgsmål?

Kontakt Anna Maria Sannemand Larsen, ZBC på tlf.: 4133 4796 eller e-mail: amsl@zbc.dk, hvis du har spørgsmål til indstillingen, overrækkelsen eller den efterfølgende præmie.