HTX E-sport

HTX • Ringsted: Dyrk e-sport på højt plan som en del af din studentereksamen. Vælg studieretningen E-sport på HTX i Ringsted

Vil du have en HTX og samtidig have muligheden for at dyrke e-sport på et højt niveau? Du får professionel træning i din e-sport, coaching og mentaltræning, kost/fitness træner og én af landets bedste ungdomsuddannelser. Er det lige dig? Så vil vi gerne have dig med på holdet.

 

Denne nye studieretning er den eneste af sin slags i Danmark. Vi tilbyder dig unikke muligheder for at blive en god atlet og en dygtig HTX-student. 

 

Du får nemlig de velkendte teoretiske og praktisk kompetencer fra studieretningsfagene, kommunikation og it samt idræt, kombineret med muligheden for at dyrke sport på højt plan.

 

Download PDF

HTX e-sports atlet

HTX e-sport er træning, turneringer og fællesskab med andre, der deler din passion. Vi vil skabe rammerne, hvor du kan udvikle dig til toppen i din e-sport. Du får træning med en træner, der kan gøre dig og dit hold bedre uge for uge. Du får en coach, der hjælper dig med at optimere din hverdag, så du konstant kan udvikle dig til en bedre spiller.

For at give dig og dit hold de bedst mulige betingelser, vil I ikke kun modtage træning i e-sport, men også lære om kost, motion og mental udvikling. Du vil selv sætte mål og få hjælp til at skabe et højeffektivt og motiverende fysisk træningsprogram. Den vigtigste effekt af fysisk træning er, at det giver dig en skarpere hjerne. Men det skulle også gerne skabe en krop, der gør, du har energi til både skole og træning.

Prøv det af i virkeligheden

På HTX arbejder vi projektorienteret og med afsæt i virkelige udfordringer. Det betyder, at du vil arbejde med konkrete opgaver, fra den virkelige verden og få lov til at lave sjove og spændende eksperimenter.  Men du vil også få teoretisk viden og lave udregninger i klasselokalet.

På den måde bliver du skarp til at kombinere teori og praksis og får et billede af, hvordan din fremtid kan komme til at se ud.

Karriere og videreuddannelse

Med en studentereksamen fra HTX, kan du læse på et hav af videregående uddannelser.

Med studieretningen "E-sport", kan du blandt andet læse videre på en af IT-universiteternes uddannelser.

Tjek  "Adgangskortet" og se de uddannelser  du kan søge ind på med de konkrete fag.

Grundforløb og studieretning

Du starter på grundforløbet, der varer tre måneder.  På grundforløbet bliver du introduceret til de forskellige  studieretninger og typer  af  videregående uddannelser, som den enkelte studieretning er  målrettet mod.

Du skal først endeligt vælge studieretning i slutningen af grundforløbet.

Uddannelsen varer i alt tre år.   

Søg ind

Du søger ind via optagelse.dk. Se mere om optagelse længere nede.

Søg ind via optagelse.dk