HTX Teknologi

Teknologi på HTX hos ZBC Ringsted. Få tunet dine tekniske færdigheder og gør dine kreative idéer til virkelighed.

Er du en af dem, der skiller ting ad, så du kan se, hvordan de fungerer - inden du samler dem igen? Og drømmer du om en karriere med teknik og design? Så er det her retningen for dig!

Du har Teknologi A og Design B og vil i undervisningen arbejde med at udvikle, designe, bygge og afprøve innovative teknologiske produkter. Du vil også lære, hvordan produktet skaber værdi for samfundet.

Med studieretningen Teknologi kan du videreuddanne dig på eksempelvis designskoler eller ingeniørstudier, hvor der er fokus på kreativitet, innovation og evnen til at gå fra idé til produkt.

Download PDF

 

Prøv det i virkeligheden

Til daglig kombinerer du teoretisk viden med praktiske forsøg. Vi har et tæt samarbejde med lokale virksomheder, så du kommer til at arbejde med konkrete opgaver fra den virkelige verden. Du får også lov til at lave sjove og spændende eksperimenter. 

Når du arbejder med reelle problemstillinger og virkelige udfordringer, bliver du skarp til at kombinere teori og praksis. Og så giver det et billede af, hvordan din fremtid kan være efter endt uddannelse.

Du får også erfaring med projektledelse og med at arbejde som en projektgruppe. 

Karriere og videreuddannelse

Med en studentereksamen fra HTX kan du læse videre på et hav af videregående uddannelser. Med studieretningen Teknologi er det oplagt at læse videre på et Teknisk Universitet.

 Du kan blandt andet få en karriere som:  

  • Ingeniør
  • Arkitekt
  • IT-teknolog
  • Innovativ iværksætter med egen virksomhed 

Tjek  "Adgangskortet" og se de uddannelser  du kan søge ind på med de konkrete fag.

ZBC HTX teknologi uddannelse - elever arbejder med teknologi ved computere

Grundforløb og studieretning

Du starter på grundforløbet, der varer 3 måneder.  På grundforløbet bliver du introduceret til de forskellige  studieretninger og typer  af  videregående uddannelser, som den enkelte studieretning er  målrettet mod.

Du skal først endeligt vælge studieretning i slutningen af grundforløbet.

Uddannelsen varer i alt 3 år.   

ZBC HTX uddannelse - elev arbejder med robotteknologi og gaming

Søg ind

Du søger ind via optagelse.dk. Se mere om optagelse længere nede.

Søg ind via optagelse.dk