Gå til primært indhold Gå til footer indhold
  1. Forside
  2. Nyhedsarkiv
  3. Gå til Masterchef uge 32

Gå til Masterchef i uge 32

Er du mellem 10-16 år? Og er du klar til en uge fyldt med smag, sjove aktiviteter og nye fællesskaber? Så inviterer vi dig til ’’Gå til Masterchef’’ på Kokke- og Tjenerskolen på ZBC Slagelse fra mandag den 4. august til fredag den 8. august 2025.

Forløbet har tidligere heddet Foodcamp. 

Kokke og ernæringsassistenter står sammen ved bord
Fødevareelev med faglærer i restaurant

Bliv en ægte Masterchef

I løbet af ugen får du mulighed for at:

  • Bage pandekager og flambere crêpes suzette
  • Udfordre dine køkkenfærdigheder i en mysterybox-konkurrence
  • Lave grillmad med hjemmelavede saucer og olier
  • Pynte op i restauranten og prøve kræfter med mocktails og sabling af bobler
  • Afslutte ugen med diplomer og medaljer sammen med nye venner

Tilmeld dig allerede i dag – pladserne er begrænsede.

Kok holder grønsager i hånden

Du vil hver dag blive taget godt imod af vores dygtige undervisere, der glæder sig til at give dig en smagsprøve på, hvordan det er at gå på kokkeuddannelsen hos ZBC.

Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig uge i køkkenet fyldt med madglæde, nye smage, sjove udfordringer og stærkt fællesskab.

Bemærk: Skolen holder sommerlukket fra 7. juli til 3. august – vi svarer herefter.

Tør du tage udfordringen op?

Meld dig til Masterchef-forløbet, og vis hvad du kan i køkkenet. Uanset om du drømmer om en karriere som kok, eller bare vil være den, der altid imponerer til middagsselskaber, så er dette forløb for dig.

Praktiske oplysninger

Hvem er det for?
Unge mellem 10-16 år

Hvornår foregår det?
Uge 32, mandag-fredag kl. 08:30 – 15:00

Hvor foregår det?
Kokke- og Tjenerskolen, Valbyvej 69C, 4200 Slagelse

Pris
895 kr.

Betaling
MobilePay til 939773

Tilmeldingsfrist
Senest den 1. august 2025

Medbring
Drikkedunk og tøj, der er behageligt at arbejde i og gerne må blive beskidt.

Du får udleveret
Kokkehue, forklæde og skridsikre køkkensko.

OBS: Har du noget kokketøj eller køkkenudstyr derhjemme, som du gerne vil have med? Det er helt fint – du må meget gerne medbringe det, men det er på eget ansvar.

Det kan du opleve - gang for gang

Mandag - velkommen til køkkenet

Kl. 08:30: Vi mødes i Foodhall

Kl. 08:45: Intro til køkken, sikkerhed og maskiner

Kl. 11:00: Hakkebøf med bearnaise og urter

Kl. 11:30: Frokost

Kl. 12:00: Knivteknik og udskæringer. Laver en Mise an place over aktiviteterne i morgen

Kl. 15:00: Farvel og på gensyn i morgen

Tirsdag - service og stemning

Kl. 08:30: Vi mødes i Foodhall

Kl. 08:45: Vi laver Croque Monsieur, bechamel og spejlæg

Kl. 11:00: Borddækning og pynt i restauranten

Kl. 11:30: Frokost

Kl. 12:00: Mocktails-workshop og sabling af bobler (uden alkohol)

Kl. 15:00: Farvel og på gensyn i morgen

Onsdag - fra jord til bord

Kl. 08:30: Vi mødes i Foodhall

Kl. 08:45: Gåtur til gården og jord-til-bord-snak

Kl. 11:00: Grill fisk, grønt, saucer og hjemmelavede olier

Kl. 11:30: Frokost

Kl. 12:00: S’mores over ild og gårdhygge med landbrugseleverne

Kl. 15:00: Farvel og på gensyn i morgen

Torsdag - desserternes dag

Kl. 08:30: Vi mødes i Foodhall

Kl. 08:45: Vi bager pandekager og flamberer crepe suzette

Kl. 11:00: Menu-idéudvikling og kreative desserter

Kl. 11:30: Frokost

Kl. 12:00: Smager hinandens deserter og gør ingredienser (sirup, frugter m.m.) klar til Mocktails i morgen

Kl. 15:00: Farvel og på gensyn i morgen

Fredag - den store finale

Kl. 08:30: Vi mødes i Foodhall

Kl. 08:45: Mysterybox konkurrence

Kl. 11:00: Aflevering og fælles vurdering

Kl. 11:30: Frokost

Kl. 12:00: Mocktails konkurrence. Afslutning:
diplom og medaljer til alle

Kl. 15:00: Tak for denne gang

Tilmeld dig til "Gå til Masterchef"

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Jack Hauch Brask, Teamleder
E-mail: jbra@zbc.dk
Telefon: 5245 7273