
Bliv en ægte Masterchef
I løbet af ugen får du mulighed for at:
- Bage pandekager og flambere crêpes suzette
- Udfordre dine køkkenfærdigheder i en mysterybox-konkurrence
- Lave grillmad med hjemmelavede saucer og olier
- Pynte op i restauranten og prøve kræfter med mocktails og sabling af bobler
- Afslutte ugen med diplomer og medaljer sammen med nye venner
Tilmeld dig allerede i dag – pladserne er begrænsede.

Du vil hver dag blive taget godt imod af vores dygtige undervisere, der glæder sig til at give dig en smagsprøve på, hvordan det er at gå på kokkeuddannelsen hos ZBC.
Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig uge i køkkenet fyldt med madglæde, nye smage, sjove udfordringer og stærkt fællesskab.
Bemærk: Skolen holder sommerlukket fra 7. juli til 3. august – vi svarer herefter.
Tør du tage udfordringen op?
Meld dig til Masterchef-forløbet, og vis hvad du kan i køkkenet. Uanset om du drømmer om en karriere som kok, eller bare vil være den, der altid imponerer til middagsselskaber, så er dette forløb for dig.
Praktiske oplysninger
Hvem er det for?
Unge mellem 10-16 år
Hvornår foregår det?
Uge 32, mandag-fredag kl. 08:30 – 15:00
Hvor foregår det?
Kokke- og Tjenerskolen, Valbyvej 69C, 4200 Slagelse
Pris
895 kr.
Betaling
MobilePay til 939773
Tilmeldingsfrist
Senest den 1. august 2025
Medbring
Drikkedunk og tøj, der er behageligt at arbejde i og gerne må blive beskidt.
Du får udleveret
Kokkehue, forklæde og skridsikre køkkensko.
OBS: Har du noget kokketøj eller køkkenudstyr derhjemme, som du gerne vil have med? Det er helt fint – du må meget gerne medbringe det, men det er på eget ansvar.
Det kan du opleve - gang for gang
Mandag - velkommen til køkkenet
Kl. 08:30: Vi mødes i Foodhall
Kl. 08:45: Intro til køkken, sikkerhed og maskiner
Kl. 11:00: Hakkebøf med bearnaise og urter
Kl. 11:30: Frokost
Kl. 12:00: Knivteknik og udskæringer. Laver en Mise an place over aktiviteterne i morgen
Kl. 15:00: Farvel og på gensyn i morgen
Tirsdag - service og stemning
Kl. 08:30: Vi mødes i Foodhall
Kl. 08:45: Vi laver Croque Monsieur, bechamel og spejlæg
Kl. 11:00: Borddækning og pynt i restauranten
Kl. 11:30: Frokost
Kl. 12:00: Mocktails-workshop og sabling af bobler (uden alkohol)
Kl. 15:00: Farvel og på gensyn i morgen
Onsdag - fra jord til bord
Kl. 08:30: Vi mødes i Foodhall
Kl. 08:45: Gåtur til gården og jord-til-bord-snak
Kl. 11:00: Grill fisk, grønt, saucer og hjemmelavede olier
Kl. 11:30: Frokost
Kl. 12:00: S’mores over ild og gårdhygge med landbrugseleverne
Kl. 15:00: Farvel og på gensyn i morgen
Torsdag - desserternes dag
Kl. 08:30: Vi mødes i Foodhall
Kl. 08:45: Vi bager pandekager og flamberer crepe suzette
Kl. 11:00: Menu-idéudvikling og kreative desserter
Kl. 11:30: Frokost
Kl. 12:00: Smager hinandens deserter og gør ingredienser (sirup, frugter m.m.) klar til Mocktails i morgen
Kl. 15:00: Farvel og på gensyn i morgen
Fredag - den store finale
Kl. 08:30: Vi mødes i Foodhall
Kl. 08:45: Mysterybox konkurrence
Kl. 11:00: Aflevering og fælles vurdering
Kl. 11:30: Frokost
Kl. 12:00: Mocktails konkurrence. Afslutning:
diplom og medaljer til alle
Kl. 15:00: Tak for denne gang
Tilmeld dig til "Gå til Masterchef"
Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Jack Hauch Brask, Teamleder
E-mail: jbra@zbc.dk
Telefon: 5245 7273