Hvad kan du med en kontoruddannelse?

  • EUD
  • | 31-03-2023
  • | ZBC

Er du i tvivl om, hvilke job- og videreuddannelsesmuligheder der byder sig, når du har taget en kontoruddannelse?

På en uddannelse inden for kontor lærer du at løse de forskellige opgaver, der skal løses på et kontor. Det kan fx være projektstyring, opdatering af hjemmesider, sagsbehandling, kundehenvendelser, markedsføring og økonomi.

Interesserer du dig for administration, økonomi og kundekontakt? Og ønsker du en uddannelse med mange forskellige muligheder? Så er en kontoruddannelse måske noget for dig. Her får du nemlig grundlæggende viden om netop dette samtidig med, at du lærer om tekstbehandling, regneark, databaser og andre it-programmer.

På ZBC udbyder vi tre forskellige specialer til kontoruddannelsen:

Din kommende arbejdsplads

Som færdiguddannet kontorassistent kan du arbejde inden for dit område i private virksomheder eller stat, kommune og region.

Det er derfor en uddannelse med masser af muligheder, og du bestemmer selv, hvordan du bruger den.

Hvis du allerede nu har en idé om, hvilke slags kontoropgaver du gerne vil løse, kan du her se de typiske arbejdspladser for hvert speciale:

Vil du læse videre?

Mens du går på kontoruddannelsen, bliver du præsenteret for en bred vifte af administrationsopgaver. Måske der er nogle af disse områder, du har lyst til at udforske nærmere?

Det kunne være områder såsom forvaltning og samfund, kommunikation og markedsføring eller handel og økonomi.

Heldigvis åbner kontoruddannelsen op for en bred vifte af videregående uddannelser, så der er rig mulighed for at dykke ned i lige netop det område, som du synes er mest spændende. Du kan fx læse videre til:

Socialrådgiver, sundhedsadministrativ koordinator, multimediedesigner, visuel kommunikation samt service-, handels-, logistik- eller administrationsøkonom.

Se alle dine muligheder ved at bruge adgangskortet her - husk at vælg speciale.