Lyt og bliv inspireret

  • Podcast
  • | 02-09-2022
  • | ZBC

Hør hvordan andre har skabt succesfulde karrierer ud fra deres interesser

Hos ZBC har vi fokus på læring og udvikling. Med ny viden og inspiration kan vi skabe fremtidsdrømme for os selv og samfundet. I podcasten Mentor møder vi inspirerende personer, der har haft store ambitioner - og indfriet dem med afsæt i deres interesser. 

Christian Wellendorf

I dette afsnit møder vi Christian, der er et af verdens største kokketalenter. Vi hører om, hvordan det er at være holdkaptajn på det danske kokkelandshold, at have været med til at vinde verdensmesterskabet for kokke samt hvad det kræver at jagte sine drømme. 

Du kan høre afsnittet med Christian Wellendorf her. 

Sarah Mahfoud

Sarah er professionel bokser og sygeplejerske. Inden hun startede som sygeplejerske, arbejdede Sarah som social- og sundhedsassistent. I dette afsnit kan du blandt andet høre om den kontrastfyldte hverdag som sygeplejerske og bokser, hvad Sarah godt kan lide ved sygeplejefaget samt hvilke gode råd hun har til andre, der drømmer om at gå samme vej.

Hør afsnittet med Sarah Mahfoud her. 

Fatima AlZahra'a Alatraktchi

For Fatima er det vigtigt at bruge sine evner til gavn for samfundet. Det gør hun hver dag, når hun prøver at forstå bakteriernes sprog. I dette afsnit hører vi om Fatimas vej fra HTX til dér, hvor hun er i dag, samt hendes råd til hvordan man finder frem til sine mål og værdier. 

Hør afsnittet med Fatima AlZahra'a Alaktraktchi her.

Mette Blomsterberg

I dette afsnit møder vi Mette, der i en tidlig alder forelskede sig i konditorfaget. Vi hører om dét at følge sit hjerte, at gribe de bolde, som livet kaster i mod dig, samt at starte sin egen virksomhed. I dette afsnit kan du også høre, hvorfor Mette kalder sig selv ''håndværker'' og hvorfor det er vigtigt.

Hør afsnittet med Mette Blomsterberg her.

Rikke Krause

Rikke startede på HHX, tog direkte videre til universitetet og derefter begav hun sig ud i spændende, internationale jobs. I dette afsnit hører vi blandt andet om Rikkes rejse og hvad en pause gør ved en målbevidst kvinde som hende.

Hør afsnittet med Rikke Krause her. 

David Guldager

Teknologi fylder meget i udviklingen af vores samfund. I dette afsnit møder vi David, der introducerer os for, hvordan den digitale fremtid ser ud og hvordan den digitale verden ændrer vores arbejdsmarked. 

Hør afsnittet med David Guldager her. 

Michael Stausholm

Bæredygtighed er et luftigt - men vigtigt - begreb. I dette afsnit kan du høre, hvordan Michael arbejder med bæredygtighed og hvorfor han synes, at det er vigtigt at have fokus på.

Hør afsnittet med Michael Stausholm her.

Vil du inspireres af flere mentorer?

Der ligger i øjeblikket flere afsnit, hvor du kan lytte til de andre mentorer, Nicolai og ZBC har haft i studiet.

Lyt til flere afsnit her