Kom med rundt på vores skoler

Her kan du opleve ZBC indefra. Se med her

Kom med Camilla til Holbæk

I Holbæk uddanner vi social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt pædagogiske assistenter. Du får 30 dedikerede kollegaer, hvis du søger job på vores skole i Holbæk.

Kom på tur til ZBC i Køge

I Køge er ZBC en del af uddannelsesstedet Campus Køge. Vi deler skole med flere andre uddannelsesinstitutioner. 

ZBC står for fødevareuddannelser, social- og sundhedsuddannelser samt uddannelsen til pædagogisk assistent. I Køge vil du få over 20 kollegaer, hvis du vælger at søge job her.

Kom med til Næstved

I Næstved er der fokus på business, fødevarer og social- og sundhedsuddannelserne. Den store bygning på Handelsskolevej rummer byens HHX og erhvervsuddannelserne inden for kontor og handel. Der ud over har vi uddannelserne til social- og sundhedsassistent og -hjælper samt en række fødevareuddannelser.

I alt 55 uddannelser og studieretninger. 

I Næstved er vi over 100 medarbejdere.

Kig Ringsted i kortene

På ZBC i Ringsted er vi et par hundrede medarbejdere, og vi arbejder på skolen på Ahorn Allé. Administrationen og social- og sundhedsuddannelserne ligger lige nu på Selandia Park, men flytter snart ned på Ahorn Allé.

Ud over social- og sundhedsuddannelserne har vi et bredt udvalg af gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelser. HHX og HTX, fødevareuddannelser, industri- og byggeriuddannelser, samt IT-, auto- og businessuddannelser og selvfølgelig urmageruddannelsen.

Kig ind på ZBC i Roskilde

Skolen i Roskilde huser mange fødevareuddannelser, social- og sundhedsuddannelserne, uddannelsen til procesoperatør og industritekniker samt vagt og serviceuddannelserne.

Her vil du få over 100 kollegaer, hvis du vælger et job på ZBC i Roskilde.

På en rundtur på ZBC i Slagelse

I Slagelse har vi 6 skoler; Autoskolen, Jernbjerggaard landbrugs- og gartnerskole, Kokke- og tjenerskolen, social- og sundhedsuddannelserne, HHX & HTX samt erhvervsskolen på Bredahlsgade, som rummer IT-, industri og byggeriuddannelserne samt business- og serviceuddannelserne. I alt 110 uddannelser og studieretninger.

Hvis du arbejder i Slagelse, vil du få cirka 300 kollegaer.

 

Kom med Camilla til Vordingborg

Vores skole i Vordingborg rummer både gymnasier og erhvervsuddannelser.

Her vil du få over 60 kollegaer, som arbejder inden for HHX & HTX, IT- og businessuddannelserne, fødevare- samt service og vagtuddannelserne.