ZBC som arbejdsplads

Sammen er vi bedst

Som ny medarbejder hos ZBC bliver du en del af en arbejdsplads med ca. 1.000 talentfulde og engagerede kollegaer inden for undervisning, service, administration og ledelse. Vi er fordelt på 10 byer: Faxe, Holbæk, Kalundborg, København, Køge, Næstved, Ringsted, Roskilde, Slagelse og Vordingborg. Selvom vi er placeret i mange forskellige byer, arbejder vi alle mod samme mål – og sammen gør vi det bedst. Samarbejde og sammenhold på tværs af afdelinger og områder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC, og derfor spiller innovation og udvikling også en stor rolle i vores hverdag.

Personlig og faglig udvikling

Vi er en organisation, der vægter din udvikling højt – både fagligt og personligt. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde. Vi stræber derfor efter at skabe et arbejdsmiljø, der klæder dig på til at være en succes i din rolle og fagligt motiveret til at nå vores fælles, organisatoriske mål. Det gør vi med udgangspunkt i dine styrker, interesser og ønsker. Samtidig stræber vi efter at have et arbejdsmiljø, hvor du føler dig tryg i relationen til dine kollegaer.

Trivsel ved inklusion og ligestilling

Hos ZBC har vi en grundholdning, der bygger på ligeret, ligeværd og lige muligheder. Derfor går vi op i, at du føler dig inkluderet og respekteret i relationen til dine kollegaer.

Vi er overbeviste om, at en kultur med fokus på trivsel og inklusion er vejen frem. Vi ser trivsel som en oplevelse af balance mellem ressourcer og krav samt følelsen af at have overskud både fysisk og mentalt. Derfor er trivsel en integreret del af den strategiske tænkning på ZBC.