Få besøg af ZBC's eventteam på din skole

Et indblik i de mange uddannelsesmuligheder

ZBC har mange spændende tilbud til grundskolen, som er udviklet til at hjælpe de unge endnu bedre på vej i deres uddannelsesvalg.

I ZBC’s eventteam står vi klar til at komme ud på jeres grundskole med nogle af vores mange spændende aktiviteter. Fordelen er, at vi kommer, når det passer ind i jeres årshjul, og til lige præcis de klasser, som er klar på en sjov og informationsrig dag. Det kunne fx være ”EUD på spil” i en 7. klasse, hvor de gennem store gulvpuslespil og andre sjove aktiviteter får et indblik i de mange forskellige erhvervsuddannelser, de bl.a. kan vælge.

Det kunne også være ”Vælg med hjertet”, hvor 8. klasser får værktøjer til at tale om uddannelse med hinanden og forældre gennem dilemmafilm. Du kan læse meget mere om vores forskellige aktiviteter i vores forløbskatalog

Igennem spil og dialog snakker vi om uddannelsesmuligheder og uddannelsesvalg. 

ZBC's eventteam tager ud på grundskoler i hele Region Sjælland med en bred vifte af aktiviteter, som du kan læse nærmere om nedenfor. 

 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har et spørgsmål eller ønsker at booke et forløb.
Vi kan kontaktes på event@zbc.dk.

Er du uddannelsesvejleder?

Tilbuddet skal ses som et supplement til dit arbejde som uddannelsesvejledere, og derfor foretages bookingerne i samarbejde med jer uddannelsesvejledere. På den måde kan vores tilbud understøtte det stykke arbejde, som I udfører ude på skolerne.

Brochurer og kataloger