Pædagogisk assistentuddannelse som EUV 1

For dig der er over 25 år og har relevant erhvervserfaring eller erhvervserfaring som eksempelvis pædagogmedhjælper eller dagplejer

Er du over 25 år, og har minimum 2 års erhvervserfaring som eksempelvis pædagogmedhjælper eller dagplejer inden for de seneste 4 år, kan du tage den pædagogiske assistentuddannelse, uden praktik og grundforløb.

Opfylder du ovenstående betingelser, vil uddannelsen tage dig 42 uger og gennemføres som ren teori på vores afdelinger i Holbæk (opstart i marts), Køge (opstart i juni) og Næstved (opstart i september).

Realkompetencevurdering

Du skal have lavet en realkompetencevurdering/RKV FØR du kan søge en plads på holdet som EUV 1 elev.

Læs guiden for realkompetencevurdering

Information til ledige

Er du ledig, skal du tale med dit jobcenter/sagsbehandler om at få lavet en RKV. Du bestiller en tid til RKV samtale hos Lisa Wollesen lrw@zbc.dk tlf. 41 72 10 96. Hun kan også hjælpe dig, hvis du er tvivl om hvad din sagsbehandler skal sende med, så du kan få lavet din RKV.

Information til dig, der er i job

Er du i job, bestiller du en tid til RKV samtale hos Lisa Wollesen lrw@zbc.dk tlf. 41 72 10 96.

Når du har været til samtalen, får du en uddannelsesplan og et RKV bevis, som du skal sende med din ansøgning til uddannelsen til pædagogisk assistent som EUV 1 elev.

Det er en god ide at være i så god tid som muligt med at bestille en RKV, så du er sikker på, du kan nå det inden det optag, du ønsker at søge.

 

Ansøgning til PA EUV 1

Vil du søge optagelse på Pædagogisk assistentuddannelse EUV 1, så udfyld og send ansøgningsskemaet

Du kan starte på uddannelse på disse datoer:

  • 13. september 2021 i Næstved
  • Forår 2022 i Holbæk

Der er typisk ansøgningsfrist lidt over en måned før start.

 

ZBC pædagogisk assistent - elev med børn