Benzin i blodet og mekanik på hjernen?

Auto & Logistik Ringsted: Gør din hobby til din levevej. Tag uddannelse som mekaniker m.m.

På auto & logistikuddannelserne i Ringsted kan du fx uddanne dig til mekaniker, lastvognsmontør eller logistikassistent.

Mange af vores elever oplever, at de pludselig kan gøre deres hobby og interesse til deres levevej. På Auto Ringsted får du lov til at udleve og udforske din interesse for, hvordan en motor fungerer! Du kan også blive logistikassistent, hvor du har ansvaret for forsendelse og lagring af varer. 

ZBC Uddannelser i Auto & logistik i Ringsted - mekanikerelev arbejder på bil

På uddannelserne prioriterer vi at have det nødvendige og rigtige udstyr, og vi arbejder tæt sammen med de lokale virksomheder. Det betyder, at vi ofte arbejder med virkelige cases og i øvrigt sikrer, at I som kommende medarbejdere, har de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger. 

ZBC Uddannelser i Auto & logistik i Ringsted - personvognsmekanikerelev står foran bildæk

På uddannelserne møder du dygtige og engagerede undervisere og danner venskaber for livet. Det handler om at skabe en magisk tid. En tid med venskaber, studieture, fantastiske oplevelser og plads til at være ung. En tid, du aldrig glemmer.

Kom og besøg os. Tilmeld dig en besøgsdag i Ringsted.

ZBC Uddannelser i Auto & logistik i Ringsted - person i lastbil der der er i gang med vejgodstransportuddannelsen eller lastbilchauffør

Vil du vide mere om hverdagen som mekaniker?

-Jeg kan bedst lide fejlfinding, Jesper, mekanikerelev hos ZBC.

Hør Jesper fortælle om hvordan uddannelsen til mekaniker giver ham mulighed for at få ansvar, og arbejde med noget han synes at spændende hver dag. Han giver også et indblik i hans fremtidsdrømme efter tiden på ZBC.  

 

Uddannelser på Auto & Logistik Ringsted

ZBC Ringsted
Ahorn Allé 3
4100
Ringsted