Auto- og Logistikskolen i Ringsted

Vil du arbejde med auto og logistik? Tag din uddannelse inden for mekanik og logistik hos ZBC Ringsted og bliv fx mekaniker eller logistikassistent

Auto- og logistikuddannelserne hos ZBC Ringsted

På auto- og logistikuddannelserne i Ringsted kan du fx uddanne dig til mekaniker, personvognsmontør, logistikassistent eller lastvognsmontør. 

Mange af vores elever oplever, at de pludselig kan gøre deres hobby og interesse til deres levevej. På auto- og logistikskolen i Ringsted får du mulighed for at udleve og udforske din interesse for, hvordan en motor fungerer. Du kan også blive logistikassistent, hvor du har ansvaret for forsendelse og lagring af varer. 

ZBC Uddannelser i Auto & logistik i Ringsted - mekanikerelev arbejder på bil

Mekanikerelev hos ZBC

- Jeg kan bedst lide fejlfinding, Jesper, mekanikerelev hos ZBC.

Hør Jesper fortælle om, hvordan uddannelsen til mekaniker giver ham mulighed for at få ansvar og arbejde med noget, som han synes er spændende hver dag. Han giver også et indblik i sine drømme efter tiden på ZBC.  

 

Uddannelse med casearbejde

På vores logistik- og autouddannelser i Ringsted prioriterer vi at have det nødvendige og rigtige udstyr. Samtidig arbejder vi praksisnært og tæt sammen med lokale virksomheder med virkelige cases. På denne måde sikrer vi, at I som kommende medarbejdere har de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger. 

Hos ZBC Ringsted auto og logistik får du mulighed for at prøve din viden af i praksis. 

ZBC Uddannelser i Auto og logistik i Ringsted - personvognsmekanikerelev står foran bildæk

Stærkt studiemiljø på uddannelserne i Ringsted

På vores uddannelser i Ringsted møder du dygtige og engagerede undervisere, der brænder for deres fag. Samtidig får du en tid med venskaber, studieture, fantastiske oplevelser og plads til at være ung. Hos ZBC Ringsted auto og logistik får du en tid, du aldrig glemmer. 

Kom og besøg ZBC Ringsted auto og logistik.
Tilmeld dig en besøgsdag i Ringsted.

ZBC Uddannelser i Auto & logistik i Ringsted - person i lastbil der der er i gang med vejgodstransportuddannelsen eller lastbilchauffør
ZBC Ringsted
Ahorn Allé 3
4100
Ringsted