HHX Handelsgymnasium Ringsted

For dig der er vild med handel, økonomi, sprog, marketing og innovation.

Drømmer du om en fremtid inden for handel? Eller har du måske en iværksætter i maven? HHX i Ringsted klæder dig på til fremtiden.

Undervisningen på HHX

HHX i Ringsted er det ambitiøse valg. Vores undervisning er virkeligheds- og praksisnær og klæder dig på til fremtiden.

Hos os vil du opleve, at al undervisning tones efter vores fire fokuspunkter: design, jura, gamification og innovation. Ligegyldigt hvilken studieretning du vælger, vil vi sørge for at klæde dig på, så du altid kender til fx den relevante jura inden for dit felt - eller hvordan du laver et design til dine opgaveløsninger.

På HHX tager undervisningen udgangspunkt i virkelighedsnære problemstillinger, så du får koblet teori med praksis. Det betyder, at vi har en tæt kontakt til erhvervslivet, hvor du vil være med til finde løsninger på danske og internationale virksomheders reelle udfordringer fra den virkelige verden.

Vi arbejder projektorienteret, og det foregår ofte tværfagligt, når du skal løse problemstillinger.

HHX Ringsted - HHX-elever arbejder ved computere

Venskaber, fester, fredagscafé og studierejse

HHX i Ringsted deler lokaler med HTX. Vi er et lille gymnasium, der vægter fællesskabet på tværs af klasser, årgange og linjer meget højt. Som elev hos os, vil du opleve en tryg hverdag, hvor du altid kan gå til dine lærere. Døren til lærerværelset og rektor er altid åben. Du bliver en del af et socialt og fagligt stærkt miljø, hvor dine klassekammerater er ligeså ambitiøse, som du selv er.

I løbet af dine tre år på Handelsgymnasiet vil du opleve at komme på introtur i starten af din gymnasietid, for at blive rystet godt sammen med dine nye klassekammerater, du vil komme på ekskursioner og studieture. Derudover holder vi fede fester med DJ eller live kunstner, fredagscafé, idrætsdag, events og fælles arrangementer med de andre gymnasiale uddannelser i Ringsted. På 2. år er der en fælles studietur til Baltikum og på 3. år tilbydes du en tur til USA på tværs af årgangen.

HHX Ringsted - elever arbejder sammen ved computer

Mød en elev

Studieretninger på HHX i Ringsted

Herunder kan du få en intro til de forskellige studieretninger, vi har på HHX i Ringsted.

International Økonomi  A og Virksomhedsøkonomi A

Linjen er samfundsrettet og økonomisk: Du får viden om verdens, virksomhedernes og samfundets økonomi. I undervisningen arbejder vi tæt på virkeligheden med cases og autentiske opgaver. Penge, tal og salgsstrategier er helt centrale i en studieretning, hvor du får brugbar og attraktiv viden om, hvordan virksomheden fungerer. Business Class er det oplagte valg, hvis du drømmer om en karriere i erhvervslivet direkte efter din HHX - eller du vil læse videre.

Læs mere om studieretningen Business class og søg optagelse

Afsætning  A og Virksomhedsøkonomi A

Du får særdeles brugbar viden om virksomhedens branding, marketing og økonomi. Vi besøger virksomheder og dygtige folk kommer på besøg hos os. Vi arbejder med cases og autentiske opgaver helt tæt på virkeligheden. Du bliver skarp på at analysere og udvikle virksomheden via din faglige kunnen om regnskaber, reklamer og købsadfærd. Du bliver attraktiv for virksomheden, fordi du er trænet i at se udfordringer og vækstmuligheder, være innovativ og selv lærer at sætte ting i gang.

Læs mere om studieretningen Event og oplevelse og søg om optagelse

Spansk og Tysk

Linjen er sproglig og samfundsrettet, med et stærkt internationalt præg: Behersk tre sprog og få viden om verden og virksomhedernes økonomi. Bliv klædt på til en karriere i en international virksomhed eller til at arbejde med sprog og kultur eller fx læse internationale studier efter din HHX. Vi arbejder med samspillet mellem sprog, kultur og virksomheder og internationale forhold så du bliver et stærkt kort for virksomheden. Verden venter, hvis du vælger sprog.

Læs mere om studieretningen Sprogklassen med tysk og spansk og søg om optagelse

Dyrk E-sport på højt plan ved siden af din HHX-uddannelse.

Har du en stærk passion for at spille E-Sport? Og vil du gerne blive så dygtigt til det som muligt? Vil du træne seriøst og samtidig tage en af landets bedste ungdomsuddannelser? Så vil vi gerne have dig med på holdet. På HHX i Ringsted tilbyder vi nemlig E-sport som tilvalg til din studentereksamen. Uanset hvilken studieretning du ønsker, kan du vælge E-sport til.

Læs mere om tilvalget E-sport.

Mød vores tidligere elever, som er i gang med en karriere

Braw, Mathilde og Casper gik på HHX i Ringsted. Braw er salgsdirektør i Netto-kæden. Casper læser cand. merc. i supply chain på CBS og Mathilde vil også læse videre til cand. negot. med speciale i sprog og økonomi..

Læs deres historier om livet på HHX og tiden efter.

HHX ZBC Ringsted - Braw læste HHX og er nu salgschef i Nettokæden

Mød lærerne

Mød nogle af lærerne på HHX i Ringsted: 

Anne Solbjerg, der underviser i dansk og mediefag, Esben Kold Lykkegaard, der underviser i historie og idehistorie, og Kasper Jensen, der er designlærer i Ringsted.

Lærerne HHX Ringsted

Karriere og videreuddannelse


Med en studentereksamen fra HHX kan du læse videre på et hav af videregående uddannelser. Fx kan du læse videre på:

  • CBS
  • Universiteter
  • Erhvervsakademier
  • Professionshøjskoler

På de enkelte studieretninger kan du se eksempler på, hvilke job du kan varetage med din uddannelse.

Tjek "Adgangskortet", hvor du kan se, hvilke uddannelser forskellige studieretninger med konkrete fag giver adgang til.

HHX Ringsted - elever arbejder ved computere

Kom og oplev HHX

Går du i 8. klasse kan du vælge at komme på introduktion hos os.

I 9. og 10. klasse kan du komme i brobygning.

Både introduktion og brobygning giver en oplevelse af, hvordan det er at gå på HHX i Ringsted.

Se mere om introduktion og brobygning

HHX Ringsted - elever samarbejder

Ønsker du at starte på HHX?

Så kan du allerede nu tilmelde dig studentereksamen på HHX i Ringsted.

Tilmeld dig allerede i dag - start til august