Industri-, automatik- og teknikuddannelser

Tag din uddannelse inden for industri, automatik og teknik hos ZBC Ringsted og vær med til at forme fremtiden.

Vil du have en karriere inden for industrien?

Hvis du er nysgerrig, kreativ og systematisk, så er en uddannelse og karriere inden for industrien muligvis noget for dig. 

Hos ZBC Ringsted kan du blive industritekniker, automatiktekniker, værktøjsmager og meget mere. Du kan læse mere om, hvilke uddannelser inden for industri, du kan tage hos ZBC Ringsted, længere nede på denne side.

Fælles for alle uddannelserne er, at du arbejder med teknik og store maskiner. Du lærer for eksempel om reparation, vedligeholdelse samt betjening af forskellige maskiner.

 

ZBC Industriuddannelser i Ringsted - industriteknikerelev og underviser inspicere maskine

Industrielev på ZBC

Stefan er elev på grundforløbet på industri, og han vil gerne arbejde med sine hænder. Se videoen her og hør nærmere om, hvordan Stefan og hans kammerater fx lærer at bruge de forskellige maskiner og at tænke i problemløsning. 

Undervisningen på industri, automatik og teknik

Du har måske flair for matematik, fysik og kemi, eller også lærer du det, når du prøver det af i undervisningen. Vi arbejder nemlig med cases fra den virkelige verden, så du hele tiden bruger den viden og teori, du får, i praksis. Vi oplever ofte, at det giver en fornyet forståelse og interesse for de tekniske fag, når du med det samme kan se, hvad det skal bruges til.

Derudover har vi et stærkt samarbejde med erhvervslivet i feltet inden for automatik, industri og teknik. Dette samarbejde er med til at sikre, at du får de kompetencer, som branchen efterspørger.

Kom og besøg os i Ringsted. Vi har besøgsdage flere gange om året.

Kom til besøgsdag i Ringsted.

ZBC industriuddannelser i Ringsted - industriassistentelev arbejder på maskiner i værksted

Industricentret på ZBC Ringsted

På ZBC Ringsted har vi netop åbnet vores nye industricenter med velindrettede og moderne faciliteter og udstyr. 

I industricentret kan du finde uddannelserne til automatiktekniker, automatikmontør og elektronikfagtekniker. Derudover huser vores splinternye center også en lang række kurser og videreuddannelse inden for teknik, industri og automatik.

Tag din uddannelse på ZBC Ringsted Industri og bliv undervist i praksisnære værksteder, der understøtter din læring. 

ZBC Ringsted
Ahorn Allé 3
4100
Ringsted