Lyst til biler, transport eller lager?

Auto, Transport & Logistik Slagelse: En tid med biler, maskiner & venskaber. Uddannelse til mekaniker eller lager? Kontakt os eller kom forbi.

Har du benzin i blodet, lyst til det frie liv på landevejen eller flair for lager og logistik? På Auto, Transport & Logistik i Slagelse kan du uddanne dig til mekaniker, lager- og terminalarbejder og meget mere.

ZBC Auto og transportuddannelser i Slagelse - mekaniker reparerer bil

Ved os kan du gøre din interesse for biler og maskiner til din levevej, eller du kan blive din egen chef, mens du sørger for, at Danmark eller måske hele verden bliver forsynet med varer. Det kan også være, at du er en af dem med et veludviklet strukturgén og lyst til at optimere processer og lagerstyring, så kan du styre og strukturere modtagelse, opbevaring og udlevering af varer.

ZBC Slagelse auto- og transportskolen - vejgodstransportelev eller lastbilchauffør i lastbil

På uddannelserne prioriter vi at have det nødvendige og rigtige udstyr, og vi arbejder tæt sammen med de lokale virksomheder. Det betyder, at vi ofte arbejder med virkelige cases og i øvrigt sikrer, at I som kommende medarbejdere, har de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger. På uddannelserne møder du dygtige og engagerede undervisere og danner venskaber for livet. Det handler om at skabe en magisk tid. En tid med venskaber, studieture, fantastiske oplevelser og plads til at være ung. En tid, du aldrig glemmer.

Kom til besøgsdag i Slagelse

ZBC Slagelse auto- og transportskolen - personvognsmekaniker står foran en masse dæk

Mød en elev: - Spændende at fejlfinde

Jesper har altid rodet med mekanik, og særligt fejlfinding synes han er spændende. Det kræver nemlig masser af koncentration og giver den bedste følelse, når det lykkes.

Adresse

Transport- og logistikskolen, Dalsvinget 18, 4200 Slagelse, tlf. 55 78 88 88

Transport- & Logistiskolen
Dalsvinget 18
4200
Slagelse