Lyst til biler, transport eller lager?

Auto, Transport & Logistik Slagelse: En tid med biler, maskiner & venskaber. Uddannelse til mekaniker eller lager? Kontakt os eller kom forbi.

Har du benzin i blodet, lyst til det frie liv på landevejen eller flair for lager og logistik? På Auto, Transport & Logistik i Slagelse kan du uddanne dig til mekaniker, lager- og terminalarbejder og meget mere.

Ved os kan du gøre din interesse for biler og maskiner til din levevej, eller du kan blive din egen chef, mens du sørger for, at Danmark eller måske hele verden bliver forsynet med varer. Det kan også være, at du er en af dem med et veludviklet strukturgén og lyst til at optimere processer og lagerstyring, så kan du styre og strukturere modtagelse, opbevaring og udlevering af varer.

På uddannelserne prioriter vi at have det nødvendige og rigtige udstyr, og vi arbejder tæt sammen med de lokale virksomheder. Det betyder, at vi ofte arbejder med virkelige cases og i øvrigt sikrer, at I som kommende medarbejdere, har de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger.

På uddannelserne møder du dygtige og engagerede undervisere og danner venskaber for livet. Det handler om at skabe en magisk tid. En tid med venskaber, studieture, fantastiske oplevelser og plads til at være ung. En tid, du aldrig glemmer.

ZBC Auto og transportuddannelser i Slagelse - mekaniker reparerer bil

Mød en elev: - Jeg er vild med uddannelsen

Jenniefer har altid været fascineret af biler, og derfor vil hun være personvognsmekaniker. Men studiet har også banet vejen for, at hun har fået plads på mekanikerteamet på et racerhold.

Adresse

Transport- og logistikskolen, Dalsvinget 18, 4200 Slagelse, tlf. 55 78 88 88

Transport- & Logistiskolen
Dalsvinget 18
4200
Slagelse