Industri på ZBC Slagelse

Tag uddannelser inden for industri på ZBC Slagelse. Vi tilbyder uddannelserne smed, industri- eller automatiktekniker og værktøjsmager.

Karriere inden for industri

Er du nysgerrig, kreativ og systematisk, så er det måske noget for dig at få en karriere inden for industrien og være med til at forme både din og den globale fremtid.

Du kan blive smed, industritekniker, procesoperatør og meget mere. Fælles for alle uddannelserne er, at du lærer at styre og overvåge produktionen eller at designe og fremstille industriprodukter. Det gør du ved at bearbejde materialer med håndværktøjer eller computerstyrede maskiner. Du lærer også om reparation, vedligeholdelse og betjening af forskellige maskiner.

ZBC Industriuddannelser i Slagelse - smedeelever arbejder med teknik

Stærkt samarbejde med erhvervslivet

Du har sikkert flair for matematik, fysik og kemi, eller også lærer du det, når du prøver det af i praksis. Vi arbejder med virkelige cases, så teori og praksis hele tiden følges ad. Vi oplever ofte, at det giver en fornyet forståelse og interesse for de tekniske fag, når du med det samme kan se, hvad det skal bruges til. Derudover er det stærke samarbejde med erhvervet med til at sikre, at du får du kompetencer, som branchen efterspørger.

Kom til besøgsdag i Slagelse.

ZBC Industriuddannelser i Slagelse - industriteknikerelev bliver undervist

Mød en elev: "Jeg har forelsket mig i faget"

Christian Boen Larsen er ved at uddanne sig til industritekniker på ZBC Slagelse.

Adresse

Industri, Bredahlsgade 1b, 4200 Slagelse, tlf. 55 78 88 88

ZBC Slagelse
Bredahlsgade 1B
4200
Slagelse