Sikkerhed og Service i Vordingborg

Tag din uddannelse til sikkerhedsvagt eller serviceassistent på ZBC Vordingborg. Her bliver du en del af et spændende studiemiljø med plads til alle

Bliv sikkerhedsvagt på ZBC Vordingborg

På ZBC Vordingborg kan du tage din uddannelse til sikkerhedsvagt.

Som sikkerhedsvagt får du ansvaret for at varetage sikkerheden og overvågningen ude i samfundet i forskellige situationer. 

Du lærer at håndtere det udstyr, der bliver brugt i branchen, samtidig med, at du også bliver introduceret for kommunikation og konflikthåndtering. På uddannelsen vil du opleve relevante virksomhedsbesøg og lære i et praksisnært miljø. Du vil også blive en del af spændende øvelser - både ude af huset hos lokale virksomheder og til vores egne arrangementer. 

Med en uddannelse som sikkerhedsvagt kan du fx arbejde i større og mindre virksomheder, vagtselskaber, kontorer og butikker. 

 

 

ZBC sikkerheds- og serviceuddannelser i Vordingborg - serviceassistentelev gør rent

Vil du være serviceassistent?

Har du lyst til at arbejde med tilberedning af mad? Og interesserer du dig samtidig for rengøring og at udføre serviceopgaver med et flot resultatet? Så er uddannelsen til serviceassistent på ZBC Vordingborg muligvis noget for dig.

Som serviceassistent får du et selvstændigt job, hvor du får mulighed for gøre en forskel for andre. Skab værdi og gode forhold for andre - uanset om det er i forbindelse med rene omgivelser, veltilberedt mad eller forflytning af en patient. På uddannelsen til serviceassistent på ZBC Vordingborg får du praksisnære opgaver i huset med fokus på blandt andet ad hoc rengøring (i fx køkken og butik) samt tilberedning af mad. Sidstnævnte bliver gjort i samarbejde med vores fødevarelever.

Serviceassistenter bliver ofte ansat i private og offentlige virksomheder, fx. på skoler, hospitaler og plejeinstitutioner. På ZBC bliver du klædt ordentligt på til dette arbejde med professionelt og moderne udstyr. 

Bliv serviceassistent på ZBC Vordingborg.

 

ZBC sikkerheds- og serviceuddannelser i Vordingborg - to sikkerhedsvagtelever står med drone og skal sikre et område

Spændende studiemiljø

Vi har mange forskellige uddannelser på skolen i Vordingborg, så du vil opleve et livligt studiemiljø med mange forskellige elever. Vi har blandt andet uddannelser inden for fødevarer, business, it & teknologi samt HHX og HTX gymnasier.

Hvis du har lyst til at komme forbi og besøge os, så har vi besøgsdage flere gange om året. Tilmeld dig besøgsdag i Vordingborg.

ZBC sikkerheds- og serviceuddannelser i Vordingborg - sikkerhedsvagtelev står med iPad bagved bil

Sikkerhed- og serviceuddannelser på ZBC Vordingborg

Her kan du læse mere om de service- og sikkerhedsuddannelser, vi udbyder på ZBC Vordingborg.

Sikkerhedsvagt
Serviceassistent

ZBC sikkerheds- og serviceuddannelser i Vordingborg - serviceassistentelev transporterer borger i seng på et hospital

Vil du vide mere om ZBC Vordingborg?

Hvis du har spørgsmål til ZBC i Vordingborg, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 55 78 88 88

Telefontid:
Mandag-Torsdag: 8-15
Fredag: 8-14

ZBC Vordingborg
Chr. Richardtsvej 43
4760
Vordingborg