Marketing og innovation

HHX • Næstved: Forretnings- og konceptudvikling og måske drømmer du om at starte egen virksomhed? Vælg studieretningen Marketing og innovation på HHX

Vil du blive bedre til at tænke nyt og tænke ud af boksen. Ønsker du at arbejde med opgaver der træner dig i foretagsomhed og i at pitche så vil ”Marketing og Innovation” være et godt valg.

 

Du har Afsætning A og Innovation B, og du arbejder med idé- og konceptudvikling samt iværksætteri, så du kan gå fra idé til at skabe din egen virksomhed. Du får en bred indsigt i forretningsudvikling i forhold til virksomhedens samlede værditilbud og markedsudvikling.

 

Du lærer idégenereringsmetoder og får kendskab til start-ups DNA, og så bliver du dygtig til at tænke kreativt og ud af boksen. Du komme til at deltage i spændende ideudviklings-konkurrencer, hvor du øver dig i foretagsomhed og lærer at tage initiativ og igangsætte.

 

Du kan eventuelt læse videre indenfor Entreprenørskab på CBS eller andre universiteter og for eksempel få en karriere som selvstændig eller kreativ idéudvikler i en virksomhed.

Prøv det i virkeligheden

Undervisningen tager udgangspunkt i virkelighedsnære problemstillinger, så du får koblet teori med praksis. Det betyder, at vi har en tæt kontakt til erhvervslivet, hvor du vil være med til finde løsninger på virksomheders reelle udfordringer. Du får også mulighed for at komme ud og deltage i innovationsmesser, konferencer og camps i ind- og udland, hvor du kommer i kontakt med andre elever og får en stor oplevelse.

Du kommer til at møde flere virksomheder og du vil arbejde med deres virkelige udfordringer. Vi arbejder projektorienteret, og der er ofte flere fag inddraget, når du skal analysere, forstå og løse problemstillinger. Vi har et generelt fokus på samspillet mellem fagene og toner dem altid mod erhvervslivet. 

Samarbejde og fordybelse går hånd i hånd, og du vil i løbet af dine tre år gennemgå en stor faglig og personlig udvikling.

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved tavle

Karriere og videreuddannelse

Med en studentereksamen fra "Marketing og Innovation", kan du for eksempel læse videre indenfor økonomi og Entreprenørskab på:

  • CBS
  • Andre universiteter
  • Erhvervsakademier
  • Professionshøjskoler

Du kunne også drømme om en karriere i retning af:

  • Selvstændig i din egen virksomhed
  • Kreativ idéudvikler i virksomhed
  • Innovativ produktudvikler  

Tjek  "Adgangskortet", hvor du kan se, hvilke uddannelser forskellige studieretninger med konkrete fag giver adgang til. 

 

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved tavle

Grundforløb og studieretning

Du starter på grundforløbet, der varer 3 måneder. På grundforløbet  bliver du introduceret til de forskellige  studieretninger og typer  af  videregående uddannelser, som den enkelte studieretning er  målrettet mod. 

Du skal først endeligt vælge studieretning i slutningen af grundforløbet.   

Uddannelsen varer i alt 3 år.

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved computer

Søg ind

Du søger ind via optagelse.dk. Se mere om optagelse længere nede.

Søg ind via optagelse.dk

Optagelse på ZBC's uddannelser

Læs om krav og optagelsesprøver eller kontakt en af vores studievejledere.

Optagelse