HHX Innovation og International Marketing

Innovation og International Marketing på HHX hos ZBC Ringsted. Hjælp virksomheder til at få værdi for pengene i deres markedsføring.

Studieretningen Innovation og International Marketing på HHX hos ZBC Ringsted er for dig, der gerne vil lære om markedsføring med en international vinkel.  

 

På studieretningen Innovation og International Marketing lærer du om, hvordan du markedsfører virksomheders produkter til forskellige målgrupper. Dette gør du med en salgsstrategi, der tager udgangspunkt i virksomhedens økonomi og marketingbudgetter.  

 

Med fagene Afsætning A og Innovation B lærer du, at skabe vækstmuligheder for virksomheder. Undervisningen har særligt fokus på, hvordan event og oplevelse kan være med til at spille en rolle for den økonomiske udvikling i en virksomhed. 


 
Med en HHX har du mulighed for at læse videre på universiteter som fx CBS.  

 • Start:
  12. august 2024
 • Varighed
  3 år
 • Studiested
  HHX Handelsgymnasium Ringsted
 • Du kan søge SU
  www.su.dk
 • Adgangskrav
  Minimum afsluttet 9. eller 10. klasse og gymnasieegnet
 • Kom og oplev vores uddannelser
 • Studieretningsfag
  Afsætning A og Innovation B
Download PDF

Prøv det i virkeligheden

Undervisningen på HHX tager udgangspunkt i virkelighedsnære problemstillinger, så du får koblet teori med praksis. Det betyder, at vi har en tæt kontakt til erhvervslivet, hvor du kan være med til finde løsninger på virksomheders reelle udfordringer inden for økonomi, produktudvikling og markedsføring.

Du kommer til at møde flere forskellige virksomheder, og du arbejder med deres virkelige udfordringer. Vi arbejder projektorienteret, og der er ofte flere fag inddraget, når du skal løse problemstillinger. Vi har et generelt fokus på samspillet mellem fagene, så der er ofte flere fag inddraget, når du skal løse problemstillinger.

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved computere

Grundforløb og studieretning

Du starter på grundforløbet, der varer 3 måneder.  På grundforløbet bliver du introduceret til de forskellige  studieretninger og typer  af  videregående uddannelser, som den enkelte studieretning er  målrettet mod.

Du skal først endeligt vælge studieretning i slutningen af grundforløbet.

Uddannelsen varer i alt 3 år.   

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved computere

Karriere og videreuddannelse

Med en studentereksamen fra HHX kan du læse videre på et hav af videregående uddannelser. Med studieretningen Innovation og International Marketing kan du blandt andet læse videre på CBS og andre universiteter, erhvervsakademier og professionshøjskoler.

Du kan for eksempel få en karriere inden for:   

 • Marketing
 • Eventmanagement 
 • Kommunikation
 • Kulturformidling

Tjek  også "Adgangskortet" og se alle de uddannelser  du kan søge ind på med de konkrete fag.

ZBC HHX Ringsted - Event og oplevelse - elev med computer

Søg ind

Du søger ind via optagelse.dk. Se mere om optagelse længere nede.

Søg ind via optagelse.dk

Optagelse på ZBC's uddannelser

Læs om krav og optagelsesprøver eller kontakt en af vores studievejledere.

Optagelse