HHX Innovation og international marketing

HHX • Ringsted: Hjælp virksomheder til at få værdi for pengene i deres markedsføring. Vælg studieretningen Innovation og international marketing på HHX i Ringsted

Hvilken salgsstrategi giver virksomheden de bedste vækstmuligheder? Hvordan påvirker du forbrugerne til at købe virksomhedens produkter? Og hvordan får man økonomien og marketingbudgettet til at hænge sammen? Er det spørgsmål, som du gerne vil have svar på, så er studieretningen "Innovation og international marketing" lige dig!

På studieretningen har du Afsætning A og Innovation B. Undervisningen er med fokus på, hvordan event og oplevelse kan være med til at spille en rolle for den økonomiske udvikling.

Du får et solidt afsæt til at læse videre på CBS og andre universiteter. Går du med en drøm om at starte din egen virksomhed en dag, kan "Event og oplevelse" også være det rigtige valg for dig.

Download PDF

Prøv det i virkeligheden

Undervisningen på HHX tager udgangspunkt i virkelighedsnære problemstillinger, så du får koblet teori med praksis. Det betyder, at vi har en tæt kontakt til erhvervslivet, hvor du kan være med til finde løsninger på virksomheders reelle udfordringer inden for økonomi, produktudvikling og markedsføring.

Du kommer til at møde flere forskellige virksomheder, og du arbejder med deres virkelige udfordringer. Vi arbejder projektorienteret, og der er ofte flere fag inddraget, når du skal løse problemstillinger. Vi har et generelt fokus på samspillet mellem fagene, så der er ofte flere fag inddraget, når du skal løse problemstillinger.

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved computere

Grundforløb og studieretning

Du starter på grundforløbet, der varer 3 måneder.  På grundforløbet bliver du introduceret til de forskellige  studieretninger og typer  af  videregående uddannelser, som den enkelte studieretning er  målrettet mod.

Du skal først endeligt vælge studieretning i slutningen af grundforløbet.

Uddannelsen varer i alt 3 år.   

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved computere

Karriere og videreuddannelse

Med en studentereksamen fra HHX kan du læse videre på et hav af videregående uddannelser. Med studieretningen "Innovation og international marketing" kan du blandt andet læse videre på CBS og andre universiteter, erhvervsakademier og professionshøjskoler.

Du kan for eksempel få en karriere inden for:   

  • Marketing
  • Eventmanagement 
  • Kommunikation
  • Kulturformidling

Tjek  også "Adgangskortet" og se alle de uddannelser  du kan søge ind på med de konkrete fag.

ZBC HHX Ringsted - Event og oplevelse - elev med computer

Søg ind

Du søger ind via optagelse.dk. Se mere om optagelse længere nede.

Søg ind via optagelse.dk

Optagelse på ZBC's uddannelser

Læs om krav og optagelsesprøver eller kontakt en af vores studievejledere.

Optagelse