HHX International business og jura

HHX • Ringsted: Arbejd med virksomhedernes virkelige udfordringer. Tag International business og jura på HHX i Ringsted

Hvilken salgsstrategi giver virksomheden de bedste vækstmuligheder? Hvordan påvirker du forbrugerne til at købe virksomhedens produkter? Og hvordan får man økonomien og marketingbudgettet til at hænge sammen?

International business og jura er en økonomisk studieretning med Virksomhedsøkonomi A og International økonomi A. Vi har særligt fokus på den finansielle sektor. Du får viden om virksomheders opbygning, økonomi og finansiering. 

Du får et solidt afsæt til at læse videre på CBS og andre universiteter - især inden for økonomiske og finansielle uddannelser.

Download PDF

Prøv det i virkeligheden

HHX er kendetegnet ved undervisning, der tager udgangspunkt i virkelighedsnære problemstillinger. Det gør vi blandt andet igennem en tæt kontakt til erhvervslivet, hvor du kan være med til finde løsninger på virksomheders reelle udfordringer.  

Du kommer til at møde flere forskellige virksomheder, og du arbejder med deres virkelige udfordringer. Vi arbejder projektorienteret, og der er ofte flere fag inddraget, når du skal løse problemstillinger. Vi kobler matematik og virksomhedsøkonomi og har fokus på samspillet mellem fagene. 

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder sammen ved computere

Karriere og videreuddannelse

Med en studentereksamen fra HHX, kan du læse videre på et hav af videregående uddannelser. Og med en eksamen fra "International business og jura" er dørene blandt andet åbne til en spændende karriere som:   

  • Jurist
  • Økonom
  • Investeringsrådgiver
  • Revisor
  • Tolk
  • Korrespondent

Med den økonomiske studieretning "International business og jura"  kan du også læse videre på CBS og andre universiteter samt erhvervsakademier og professionshøjskoler. 

Tjek også  "Adgangskortet" og se alle de uddannelser du kan søge ind på med de konkrete fag.

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved computere

Grundforløb og studieretning

Du starter på grundforløbet, der varer 3 måneder.  På grundforløbet bliver du introduceret til de forskellige  studieretninger og typer  af  videregående uddannelser, som den enkelte studieretning er  målrettet mod. 

Du skal først endeligt vælge studieretning i slutningen af grundforløbet.

Uddannelsen varer i alt 3 år.

    

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved bord

Søg ind

Du søger ind via optagelse.dk. Se mere om optagelse længere nede.

Søg ind via optagelse.dk

Optagelse på ZBC's uddannelser

Læs om krav og optagelsesprøver eller kontakt en af vores studievejledere.

Optagelse