HHX Sprogklassen med tysk og spansk

HHX • Ringsted: Få tunet dit sprogøre og få job i udlandet. Du lærer både tysk og spansk. Prøv sprogklassen på HHX i Ringsted

Vil du arbejde med sprog og kultur, eller drømmer du om en karriere i en international virksomhed? Så er Sproglinjen noget for dig!

Du har Tysk C og Spansk A, og kommer til at arbejde med samspillet mellem sprog, kultur, virksomheder, samfund og internationale politiske forhold. Du lærer at ”oversætte” virksomheders ideer og budskaber til et andet sprog, hvor du har respekt for landets uskrevne spilleregler, normer og skikke. I Spanien betyder Colgate for eksempel direkte oversat ”hæng dig selv”. Den slags er det vigtigt at have styr på i sin markedsføring.

Mange med en eksamen fra "Sprogklassen tysk og spansk" rådgiver internationale virksomheder. 

Download PDF

Prøv det i virkeligheden

Undervisningen på HHX tager udgangspunkt i virkelighedsnære problemstillinger, så du får koblet teori med praksis. Det betyder, at vi har en tæt kontakt til erhvervslivet, hvor du kan være med til finde løsninger på virksomheders reelle udfordringer.

Du kommer til at møde flere forskellige virksomheder, og du arbejder med deres virkelige udfordringer. Vi arbejder projektorienteret, og der er ofte flere fag inddraget, når du skal løse problemstillinger. Vi har et generelt fokus på samspillet mellem fagene, så der er ofte flere fag inddraget, når du skal løse problemstillinger. I undervisningen inddrager vi aktuelle udfordringer i europæisk politik, økonomi og erhvervsliv.

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved computere

Karriere og videreuddannelse

Med en studentereksamen fra HHX kan du læse videre på et hav af videregående uddannelser. Og med den sproglige studieretning opnår du kompetencer i tre sprog. Du kan for eksempel læse videre på:

  • CBS
  • Andre universiteter
  • Erhvervsakademier
  • Professionshøjskoler

Du kan også tage en trainee-stilling, som kan føre til en international karriere eller et job i EU.

Tjek  også "Adgangskortet" og se alle de uddannelser  du kan søge ind på med de konkrete fag.

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder rundt om bord

Grundforløb og studieretning

Du starter på grundforløbet, der varer 3 måneder.  På grundforløbet bliver du introduceret til de forskellige  studieretninger og typer  af  videregående uddannelser, som den enkelte studieretning er  målrettet mod.

Du skal først endeligt vælge studieretning i slutningen af grundforløbet.

Uddannelsen varer i alt 3 år.   

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved computere

Søg ind

Du søger ind via optagelse.dk. Se mere om optagelse længere nede.

Søg ind via optagelse.dk

Optagelse på ZBC's uddannelser

Læs om krav og optagelsesprøver eller kontakt en af vores studievejledere.

Optagelse