HHX Innovation • Slagelse

HHX • Slagelse: Har du en iværksætter i maven? Så vælg Innovation på HHX i Slagelse

Er du typen, der tænker kreativt og altid får nye, innovative idéer? Og overvejer du at starte din egen virksomhed? Studieretningen "Innovation" er for dig, der godt kan lide at omsætte teori til praksis.

 

På studieretningen lærer du, hvordan du kan bruge den innovative tankegang i de andre fag på uddannelsen. I samarbejdet mellem de økonomiske fag og Innovation arbejder du med idéudvikling og udvikling af forretningsidéer. Du samarbejder med virksomheder og får prøvet teorierne af i praksis. Kombinationen af fagene Afsætning og Innovation gør dig i stand til at arbejde med både idé- og forretningsudvikling.

 

I lighed med andre studieretninger på HHX får du med "Innovation" adgang til alle videregående uddannelser; Måske kan du se dig selv starte din egen virksomhed? Eller måske vil du senere arbejde i udviklingsafdelingen hos en stor virksomhed.

Download PDF

Prøv det i virkeligheden

Undervisningen på HHX tager udgangspunkt i virkelighedsnære problemstillinger. Det betyder, at vi har en tæt kontakt til erhvervslivet, hvor du kan være med til finde løsninger på virksomheders reelle udfordringer.

Du kommer til at møde flere forskellige virksomheder, og du arbejder med deres virkelige udfordringer. Vi arbejder projektorienteret, og der er ofte flere fag inddraget, når du skal løse problemstillinger. Vi kobler for eksempel innovation, marketing og virksomhedsøkonomi og har generelt fokus på samspillet mellem fagene.

Nogle gange arbejder vi også med projekter på tværs af HHX og HTX.

ZBC HHX uddannelser - elever klapper hinanden i hænderne

Karriere og videreuddannelse

Med en studentereksamen fra HHX kan læse videre på et hav af videregående uddannelser. Med en eksamen fra  studieretningen "Innovation" kan du  blandt andet få en karriere som:      

  • Markedsføring- eller handelsøkonom
  • Marketingkonsulent  
  • Iværksætter

Du kan også arbejde inden for:

  • Samfundsøkonomi eller international  handel   
  • Salgsstrategi   
  • Produkt- og driftsudvikling

Tjek også  "Adgangskortet" og se alle de uddannelser  du kan søge ind på med de konkrete fag.

 

ZBC HHX uddannelser - elever ved computere

Grundforløb og studieretning

Du starter på grundforløbet, der varer 3 måneder.  På grundforløbet bliver du introduceret til de forskellige  studieretninger og typer  af  videregående uddannelser, som den enkelte studieretning er  målrettet mod.

Du skal først endeligt vælge studieretning i slutningen af grundforløbet.

Uddannelsen varer i alt 3 år.    

ZBC HHX uddannelser - elev bag computer

Søg ind

Du søger ind via optagelse.dk. Se mere om optagelse længere nede.

Søg ind via optagelse.dk

Optagelse på ZBC's uddannelser

Læs om krav og optagelsesprøver eller kontakt en af vores studievejledere.

Optagelse