HHX Innovation

HHX • Vordingborg: Kreativitet, innovation og udvikling i centrum. Vælg studieretningen Innovation på HHX i Vordingborg

Hvordan får du idéer, videreudvikler dem og fører dem ud i livet? Hvad vil det sige at udarbejde en forretningsplan? Og hvordan kan du bedst markedsføre virksomheder eller nye produkter? Vil du gerne høre svarene så er studieretningen "Innovation" noget for dig!

Du har Afsætning A og Innovation B, og du lærer at tænke kreativt og komme med nye løsninger. Du lærer, hvad iværksætteri handler om og du lærer, hvordan du markedsfører produkter eller virksomheder bedst muligt. Og så får du mulighed for at deltage i Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise’s aktiviteter, innovationsmesser, konferencer og camps i ind- og udland.

Du kan for eksempel læse videre på CBS eller andre universiteter. Mange med denne studieretning vælger de økonomiske og afsætningsmæssige uddannelser. Men du kunne også blive selvstændig og starte din egen virksomhed.

Download PDF

Prøv det i virkeligheden

Undervisningen tager udgangspunkt i virkelighedsnære problemstillinger, så du får koblet teori med praksis. Det betyder, at vi har en tæt kontakt til erhvervslivet, hvor du vil være med til finde løsninger på virksomheders reelle udfordringer. Du får også mulighed for at komme ud og deltage i innovationsmesser, konferencer og camps i ind- og udland, hvor du kommer i kontakt med andre elever og får en stor oplevelse.

Du kommer til at møde flere virksomheder og du vil arbejde med deres virkelige udfordringer. Vi arbejder projektorienteret, og der er ofte flere fag inddraget, når du skal analysere, forstå og løse problemstillinger. Vi har et generelt fokus på samspillet mellem fagene og toner dem altid mod erhvervslivet. 

Samarbejde og fordybelse går hånd i hånd, og du vil i løbet af dine tre år gennemgå en stor faglig og personlig udvikling.

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved tavle

Karriere og videreuddannelse

Med en studentereksamen fra HHX kan du læse videre på et hav af videregående uddannelser. Og med en eksamen fra studieretningen "Innovation" kan du for eksempel arbejde som:        

  • Finans- eller  markedsøkonom
  • Journalist
  • Underviser
  • Sygeplejerske

Du kan også arbejde inden for:

  • Handelsvirksomheder
  • Logistik
  • Økonomi og IT
  • Udenrigshandel 
  • Opstart af egen virksomhed

Ja mulighederne er næsten uendelige!

Tjek  "Adgangskortet", hvor du kan se, hvilke uddannelser forskellige studieretninger med konkrete fag giver adgang til.

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved computere

Grundforløb og studieretning

Du starter på grundforløbet, der varer 3 måneder. På grundforløbet  bliver du introduceret til de forskellige  studieretninger og typer  af  videregående uddannelser, som den enkelte studieretning er  målrettet mod. 

Du skal først endeligt vælge studieretning i slutningen af grundforløbet.   

Uddannelsen varer i alt 3 år.

ZBC HHX uddannelse - elever arbejder ved computer

Søg ind

Du søger ind via optagelse.dk. Se mere om optagelse længere nede.

Søg ind via optagelse.dk

Optagelse på ZBC's uddannelser

Læs om krav og optagelsesprøver eller kontakt en af vores studievejledere.

Optagelse