HTX Kommunikation og Programmering

HTX Kommunikation og Programmering. Er du interesseret i at være kreativ på digitale medier, arbejde med professionel kommunikation og blive klogere på AI og algoritmer?

Er du kreativ og interesserer dig for kommunikation, medier og ny teknologi? Og kan du se dig selv i IT- eller kommunikationsbranchen? Så er Kommunikation og Programmering helt sikkert noget for dig!

Du vil måske være grafisk designer, programmør, kommunikationskonsulent, influencer, journalist, content creator eller datalog. Når du har gået på Kommunikation og Programmering er du klar til at læse videre på dit drømmestudie.

Download PDF

Prøv det i virkeligheden

På studieretningen vil du komme til at arbejde med kreative projekter i grupper, lave kampagner og medieproduktioner,
og du bliver god til projektstyring.

Du vil lære at bruge mange forskellige professionelle værktøjer til at skabe fx video, apps eller grafisk design. Du lærer også at bruge den nyeste teknologi, herunder AI og algoritmer. 

Du kommer også direkte ind i verdenen af kommunikation og digitale medier, da vi har tilknyttet nogle meget kompetente lærere med erfaring fra virkeligheden. Det betyder, at du med det samme kommer til at få indblik i kommunikations- og IT-branchens fagligheder.

Vi har åbne og lyse faciliteter og udstyr af høj kvalitet. Du kommer til at arbejde med de bedste programmeringsværktøjer, avancerede kameraer og redigeringsudstyr. Derudover har vi 3D-printere, en laserskærer og et toptunet multiværksted.

ZBC HTX kommunikation og game design uddannelse - elever programmerer ved computere

Grundforløb og studieretning

Du starter på grundforløbet, der varer 3 måneder.  På grundforløbet bliver du introduceret til de forskellige  studieretninger og typer  af  videregående uddannelser, som den enkelte studieretning er  målrettet mod.

Du skal først endeligt vælge studieretning i slutningen af grundforløbet.

Uddannelsen varer i alt 3 år.   

ZBC HTX uddannelse - elev arbejder med robotteknologi og gaming

Karriere og videreuddannelse

Med en studentereksamen fra HTX, kan du læse videre på et hav af videregående uddannelser. Og med en HTX Kommunikation og programmering har du mange muligheder. Mange elever fra Kommunikation og Programmering-studieretningen vælger at læse videre til:

  • Kommunikationskonsulent
  • Datalog
  • Journalist
  • Softwareingeniør
  • Arkitekt
  • Designer

Mulighederne for en fantastisk karriere er mange. 

Tjek  "Adgangskortet" og se de uddannelser  du kan søge ind på med de konkrete fag.

 

ZBC HTX kommunikation og game design - elever arbejder ved computer

Søg ind

Du søger ind via optagelse.dk. Se mere om optagelse længere nede.

Søg ind via optagelse.dk