Besøg os
Kender du følelsen af at være det rette sted? Kom og besøg vores mange forskellige uddannelser på vores skoler
Besøgsdage: Vi åbner dørene for dig
Kom og besøg os på en af vores erhvervsskoler, samt HHX- og HTX-skoler på Sjælland. Uanset om du interesserer dig for madlavning eller kager, tømrerarbejde eller teknik, omsorg for andre eller arbejdet i en butik eller på et kontor, så kom og kig! Hvis du vil kigge nærmere på en erhvervsrettet gymnasieuddannelse, så besøg os på HHX og HTX.
Vi har besøgsdage i 7 byer, hvor du kan besøge alle de fag og uddannelser, du har lyst til.
I 2023 har vi besøgsdage i 15. juni, 5. oktober og 23. november.

Åbent hus på HHX og HTX
Vi holder åbent hus på vores gymnasiale uddannelser i Slagelse, Næstved, Vordingborg og Ringsted i januar.

Kig forbi ZBC
Du kan også bare komme forbi og besøge en af vores skoler og mærke, om det er noget for dig!
Du finder vores forskellige adresser her.
Vores skoler har åbent i dagtimerne, mandag til fredag (dog ikke i skoleferier og på helligdage).
Ring til os og hør, om vi har åbent, når du gerne vil kigge forbi på tlf. 55 78 88 88.

Karrieredage for ZBC-elever
Vi holder ZBC Karrieredag et par gange om året inden for mange af vores uddannelser.
Karrieredag som elev
Du kan få en uforpligtende snak med virksomheder, der repræsenterer din uddannelse og måske finde din første lære- eller elevplads.
Elever på ZBC får løbende besked om, hvornår vi afholder karrieredage.
Karrieredag som virksomhed
På Karrieredagen får du som virksomhed en enestående mulighed for at finde den helt rigtige elev. Du får din egen stand og får samtidig mulighed for at spotte fremtidens talenter, der kan gøre en forskel i din virksomhed. Vi hjælper gerne, hvis du har spørgsmål til det praktiske.
Virksomheder får løbende besked om, hvornår vi afholder karrieredage.

På "Kødets gang" har du mulighed for, at se, hvad der sker, fra vi starter i stalden og til vi slutter af med måltidet.
Slagteriskolen, ZBC i Roskilde byder inden for til en dag med anderledes læring og oplevelser inden for det gode håndværk og formidling af kød.
Læs mere om "Kødets gang" og book en rundvisning her.