Start uddannelse 9. august

Tilmeld dig din erhvervsuddannelse eller EUX nu

Find din uddannelse

ZBC Ringsted

I Ringsted kan du tage din HTX, HHX, EUX eller erhvervsuddannelse. Du vil møde en med et åbent og fleksibelt læringsmiljø

Få en rundtur på ZBC Ringsted

Hvordan ser ZBC Ringsted ud indefra? I videoen her får du en guidet tur rundt på en række af skolens værksteder, fællesområder og HHX og HTX. 

Uddannelser der passer til dig og dine drømme

Er du til noget med mennesker, det der kan spises, det der holder evigt eller en studentereksamen med afsæt i den virkelige verden. ZBC i Ringsted har skolerne og uddannelserne, der passer til dig og dine drømme – og så er det let at komme både til og fra Ringsted.

Du kan tage både HHX, HTX, EUX og  en masse erhvervsuddannelser inden for fødevarer, business/kontor & handel, industri, transport, SOSU, teknik, metal, urmager, byggeri, data/IT, elektronik og mekanik.

Du har mulighederne, der hører til en stor skole, men du bliver også en del af et miljø med et tæt sammenhold, og hvor der er fokus på at skabe en tid, du aldrig glemmer. En tid med venskaber, studieture, fantastiske oplevelser og plads

ZBC SOSU & Fødevarer & Industri - kokkeelever arbejder i køkkenet

Du har mulighed for at starte på mange forskellige uddannelser i Ringsted.

Se vores uddannelser og studieretninger her:

Erhvervsuddannelser i Ringsted

EUX i Ringsted

HHX studieretninger i Ringsted

HTX studieretninger i Ringsted

 

Kom og besøg vores skoler

Introduktion og brobygning
ZBC har Introduktion for 8. klasse og Brobygning for 9. og 10. klasse på vores erhvervsskoler og HTX- og HHX-gymnasier i Holbæk, Roskilde, Ringsted, Køge, Slagelse, Næstved og Vordingborg.

Få inspiration til at vælge uddannelse og se videoerne med Mads Marius.

Introduktion for 8. klasse

Brobygning for 9. klasse

Besøgsdage i alle byer
Vi har også besøgsdage på alle vores erhvervsskoler i Holbæk, Køge, Næstved, Ringsted, Roskilde, Slagelse og Vordingborg.

Tjek alle vores fag og tilmeld dig en besøgsdag

Her finder du ZBC Ringsted

ZBC Ringsted (Erhvervsskole, HTX og HHX)
Ahorn Allé 3
4100 Ringsted
Tlf. 55 78 88 88

Klaus Heine Helstrand, Uddannelseschef, khh@zbc.dk

Claus Junge, Vicerektor, claj@zbc.dk

SOSU ZBC Ringsted
Selandia Park 8
4100 Ringsted
Tlf. 55 78 88 88

 

ZBC Industri, Fødevarer, Business & SOSU - tømrerelever bygger hus

Food Hall på Ahorn Allé

ZBC er en af Danmarks førende fødevareskoler, og det er vigtigt for os, at alle elever og medarbejdere kan få velsmagende og nærende mad i løbet af deres skole- og arbejdsdag

Derfor har vi videreudviklet skolens kantiner i Roskilde, Ringsted og Næstved til ZBC Food Hall, hvor du både kan få inspiration samt lækker og sund mad til hele dagen.

Driften af vores Food Halls foregår med tanke for gode råvarer, og som en del af fødevareelevernes uddannelse. Vores uddannelser supplerer hinanden, og de forskellige kompetencer kommer hinanden til gode i den daglige drift – til fordel for alle skolens gæster, elever og medarbejdere.

Kantine på Selandia Park

I vores kantine i Ringsted, kan du blandt andet købe morgenbrød og kaffe, en lun ret og salat.