Kender du EUX?

Få svar på de 5 oftest stillede spørgsmål

Tjek her

ZBC Roskilde

Vi tilbyder gode fagmiljøer, så din uddannelse lever op til de stærkeste kvalitetskrav

Omsorgsgén og smag på livet

Er du en af dem, der elsker at tage sig af andre, hjælpe en god oplevelse på vej, lave lækker mad eller sætter pris på en ordentligt udskåret bøf. Så har ZBC i Roskilde helt sikkert en uddannelse, der passer til dig.
Ud over mange forskellige uddannelser og skoler har vi også et godt studiemiljø og engagerede lærere, der respekterer dig som ansvarlig voksen.

At tage en uddannelse handler også om mere end det faglige. Det handler om en tid med venskaber, studieture, fantastiske oplevelser på tværs af uddannelser og plads til at være ung. Vi skaber rammerne om en tid, du aldrig glemmer.

ZBC Fødevare-, tekniske & SOSU-uddannelser i Roskilde - Kok laver mad

Du har mulighed for at starte på mange forskellige uddannelser i Roskilde.

Se vores uddannelser og studieretninger her:

Erhvervsuddannelser

EUX

 

Kom og besøg vores skoler

Introduktion og brobygning
ZBC har Introduktion for 8. klasse og Brobygning for 9. og 10. klasse på vores erhvervsskoler og HTX- og HHX-gymnasier i Holbæk, Roskilde, Ringsted, Køge, Slagelse, Næstved og Vordingborg.

Få inspiration til at vælge uddannelse og se videoerne med Mads Marius.

Introduktion for 8. klasse

Brobygning for 9. klasse

Besøgsdage i alle byer
Vi har også besøgsdage på alle vores erhvervsskoler i Holbæk, Køge, Næstved, Ringsted, Roskilde, Slagelse og Vordingborg.

Tjek alle vores fag og tilmeld dig en besøgsdag

Her finder du ZBC i Roskilde

ZBC Roskilde (Erhvervsskole)
Maglegårdsvej 8
4000 Roskilde
Tlf. 55 78 88 88

SOSU ZBC Roskilde
Maglegårdsvej 8
4000 Roskilde
Tlf. 55 78 88 88

Telefon-tid
Mandag-torsdag: 8-15
Fredag: 8-14

 

ZBC Procesoperatør i Roskilde - procesoperatørelev arbejder i laboratoriet

ZBC er en af Danmarks førende fødevareskoler, og det er vigtigt for os, at alle elever og medarbejdere kan få velsmagende og nærende mad i løbet af deres skole- og arbejdsdag

Derfor har vi videreudviklet skolens kantiner i Roskilde, Ringsted og Næstved til ZBC Food Hall, hvor du både kan få inspiration samt lækker og sund mad til hele dagen.

Driften af vores Food Halls foregår med tanke for gode råvarer, og som en del af fødevareelevernes uddannelse. Vores uddannelser supplerer hinanden, og de forskellige kompetencer kommer hinanden til gode i den daglige drift – til fordel for alle skolens gæster, elever og medarbejdere.