Online grundforløb 2 på din SOSU-uddannelse

Tag grundforløb 2 som SOSU-assistent eller SOSU-hjælper som fjernundervisning. Arbejder du i dagtimerne eller har du langt til skole? Så er grundforløb 2 som online undervisning måske noget for dig.

Tag noget af din social- og sundhedsuddannelse online

I denne video fortæller en af vores undervisere, Carina, om muligheden for at tage SOSU-uddannelsen online. Hun kommer blandt andet ind på hvor mange timer man skal bruge på sin SOSU-uddannelse, om der er hjælp til det tekniske, og hvordan undervisningen foregår.

Online undervisning på social- og sundhedsområdet

Online undervisning er for dig, hvis du fx:

  • Har et job, som kræver, at du møder i normal skoletid
  • Bor langt fra skolen
  • Har en hverdag, som kræver mere flexibilitet

Du kan ansøge om optagelse på www.optagelse.dk

5 gange om året er der opstart på GF2 som social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper som onlineforløb. Det er de samme datoer og i samme byer, som de almindelige GF2 forløb. 

Læs mere om SOSU-assistent og SOSU-hjælperuddannelsen, se ansøgningsfrister og uddannelsesstart:
ZBC SOSU online uddannelse - elev ved computer

Realkompetencevurdering

Hvis du er over 25 år, skal du have foretaget en individuel vurdering af, om du skal tage hele eller dele af grundforløb 2. Dette er en realkompetencevurdering (RKV).

Læs mere om RKV her

Hvad kræver grundforløb 2 online på social- og sundhedsuddannelserne? 

Når du starter på grundforløb 2 online på en social- og sundhedsuddannelse, skal du have en computer med internetforbindelse samt være vant til at bruge den og kunne arbejde på egen hånd. 

På grundforløb 2 online bliver du en del af et digitalt læringsmiljø og vil få opgaver og materiale tilsendt løbende. Du vil møde metoder som digitale tests, opgaver, webinarer og forelæsninger på video, podcast m.m.

Undervejs vil der være opgaver, som kræver, at du deltager i gruppearbejde som en del af online-forløbet.

Du arbejder hjemme via computeren og har enkelte dage (Ca. 4 gange + prøver), hvor du har mødepligt og skal møde op på skolen.

Du har løbende vejledning og er i en online studiegruppe.

Vil du vide mere?

Ring og snak med uddannelses- og erhvervsvejleder Helene Friborg, hf@zbc.dk eller 4172 1365.

Spørgsmål i forbindelse med tilmelding kan stilles til uddannelsessekretær Carina Pedersen på e-mail: calp@zbc.dk og telefon: 6198 4358