For virksomheder

Hos ZBC har vi et tæt samarbejde med erhvervslivet

Vi kan hjælpe jer som virksomhed - både med at dygtiggøre og omskole jeres medarbejdere og med at finde de helt rigtige elever/lærlinge til jeres virksomhed. Vi hjælper med at skræddersy den løsning, der passer bedst til jer og jeres behov. 

Læs mere om vores uddannelsestilbud til virksomheder eller se alle vores kurser og efteruddannelser

Få hjælp til at få en elev eller lærling i jeres virksomhed eller læs om den nye praksisorienterede mulighed - Ny Mesterlære

ZBC Detailgruppen har også et samarbejde med Dansk Erhverv og Dansk Handelsblad. Sammen uddeler de Danish Retail Award en gang årligt

ZBC er nu et autoriseret Pearson VUE Test Center

ZBC er blevet CompTIA Academy og åbner nu også et lokalt Pearson VUE Certificerings Test Center. Vi har også implementeret CompTIAs certified training i 2 fag på Data- & Kommunikationsuddannelsen - Linux og Cloudteknologi.

Det betyder, at elever og kursister på ZBC samt andre kan komme og blive certificeret. Det er naturligvis muligt at gå til en test hos ZBC, selvom vi ikke tilbyder undervisning inden for det specifikke område.

VUE er den ene af de to store test-udbydere på verdensplan (den anden er Prometric). Eksempel på områder, hvor VUE tilbyder tests: Microsoft, Cisco, Apple, Exin, VMWare. Adobe, Citrix m.fl.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder, så kontakt os:

Kontaktoplysninger

Jonas Christoffersen 31935643 (test ansvarlig )

Mette Sieben 25190002 (områdeleder)

ZBC kurser for medarbejdere - kursist ved computer