HHX International Marketing Slagelse

Studieretningen International Marketing på HHX i Slagelse er for dig, der synes at det er spændende at følge med i andre landes kultur, handel og økonomi.   

Studieretningen International Marketing er for dig, der synes at det er spændende at følge med i andre landes kultur, handel og økonomi.   

 

 

Udover fagene International Økonomi og Afsætning vil du også have faget Kulturforståelse. Denne fagkombination giver dig et professionelt udgangspunkt, når du i fremtiden skal arbejde med international markedsføring og handel på tværs af grænser. 

 

 

Med en færdiggjort HHX med studieretningen International Marketing får du adgang til mange videregående uddannelser; du kan fx studere international business, jura eller økonomi på universitetet.  

Download PDF

Julie tager en HHX med International Marketing

Julie er blevet meget mere motiveret for at lære, efter hun har fået en masse nye og anderledes fag som Erhvervsjura og Afsætning. Og så nyder hun det sociale liv på HHX. 

Prøv det i virkeligheden

Undervisningen på HHX tager udgangspunkt i virkelighedsnære problemstillinger. Det betyder, at vi har en tæt kontakt til erhvervslivet, hvor du kan være med til finde løsninger på virksomheders reelle udfordringer.

Du kommer til at møde flere forskellige virksomheder, og du arbejder med deres virkelige udfordringer. Vi arbejder projektorienteret, og der er ofte flere fag inddraget, når du skal løse problemstillinger. Vi kobler for eksempel matematik, global økonomi og afsætning og har generelt fokus på samspillet mellem fagene.

Nogle gange arbejder vi også med projekter på tværs af HHX og HTX.

ZBC HHX uddannelser - elever klapper hinanden i hænderne

Karriere og videreuddannelse

Med en studentereksamen fra HHX kan du læse videre på et hav af videregående uddannelser. Og med en eksamen fra International Marketing kan du blandt andet få en karriere som:          

  • Finansiel rådgiver af virksomheder -  både nationalt og internationalt  
  • Jurist
  • Erhvervs- eller  markedsøkonom 
  • Marketingkonsulent

Du kan også arbejde inden for:

  • Samfundsøkonomi eller international  handel
  • Salgsstrategi  

Tjek også  "Adgangskortet" og se alle de uddannelser  du kan søge ind på med de konkrete fag.

ZBC HHX uddannelser - elev ved tavle

Grundforløb og studieretning

Du starter på grundforløbet, der varer 3 måneder.  På grundforløbet bliver du introduceret til de forskellige  studieretninger og typer  af  videregående uddannelser, som den enkelte studieretning er  målrettet mod.

Du skal først endeligt vælge studieretning i slutningen af grundforløbet.

Uddannelsen varer i alt 3 år.    

ZBC HHX uddannelser - elever arbejder ved bord

Søg ind

Du søger ind via optagelse.dk. Se mere om optagelse længere nede.

Søg ind via optagelse.dk

Optagelse på ZBC's uddannelser

Læs om krav og optagelsesprøver eller kontakt en af vores studievejledere.

Optagelse