Erhvervsuddannelse for voksne (EUV)

Er du over 25 år og vil du gerne starte på en erhvervsuddannelse? Så skal du i gang med en EUV (erhvervsuddannelse for voksne).

 

Er du over 25 år og vil du gerne starte på en erhvervsuddannelse? Så skal du i gang med en EUV (erhvervsuddannelse for voksne). Her har vi samlet nogle af de mest stillede spørgsmål i den forbindelse.

Det gør du ved at kontakte vores vejledere. Du kan enten kontakte dem i chatten her på siden, ringe til dem på tlf.: 72 42 25 09 eller sende en mail til zbc-vejledning@zbc.dk.
Find mere information om vores vejledere her.

 

Handler dine spørgsmål mere om:

  • Realkompetencevurdering
  • Merit
  • Karriereskift og jobretning
  • Uddannelsesløft
  • 6 ugers jobrettet uddannelse
  • Efteruddannelse

Kan du kontakte vores voksenvejledning på ZBC-voksenvejledning@zbc.dk eller på tlf.: 2519 2897
Find mere information om vores voksenvejledning her.

Voksenelevlønnen er forskellig alt afhængig af branche og i nogle brancher afhænger det også af hvor mange års erhvervserfaring, du har.

På elevplads.dk kan du se lønsatserne inden for de forskellige brancher. 

Hvornår starter uddannelsen?

Du kan se, hvornår vi næste gang starter grundforløb 1 og 2 på den enkelte uddannelse. Den information finder du under ”Startdatoer”:

Nej. Når du tilmelder dig en erhvervsuddannelse på optagelse.dk, indkalder vi dig automatisk til en RKV.

Hvis du derimod på forhånd gerne vil vide, hvor meget merit du evt. kan få og hvor meget din uddannelse kan blive forkortet, kan du bestille tid til en RKV. 

Du kan få merit for tidligere uddannelse, kurser og relevant erhvervserfaring. Derfor skal du medbringe eksamensbeviser, også fra folkeskolen, ansættelseskontrakter og opsigelser fra tidligere arbejdsgivere samt kursusbeviser.

Hvor meget merit du kan få, afhænger af mange forskellige faktorer. Der findes derfor ikke ét svar - det finder du ud af sammen med din RKV-vejleder, når du bliver indkaldt til samtale.

Er du klar til at starte uddannelse?

Vi starter heldigvis løbende nye hold, så der er ikke længe til, du kan starte.

Se alle vores uddannelser