Business på ZBC Slagelse

Tag din uddannelse til kontor- eller handelsassistent i Slagelse.

Oplev kontor- og handelsuddannelser på ZBC

Vil du tage uddannelsen til handelsassistent eller kontorassistent. Så tilbyder vi kontor- og handelsuddannelser på Business i Slagelse.

Måske vil du arbejde med forretningens strategi og markedsføring eller stå i butik og møde kunder hver dag? Det kan være, at du vil arbejde med handel og lære at forhandle og skabe gode relationer til andre virksomheder. Det er også en mulighed at sidde på kontor eller arbejde med økonomi og regnskab. Ja - mulighederne er mange.

ZBC Business i Slagelse - kontor, handel og forretningselev står og løser opgave i klasselokale

Virkelige cases og projekter som undervisningsmateriale

På alle uddannelser samarbejder du med virksomheder om projekter fra den virkelige verden. På den måde får du en uddannelse, der matcher virksomhedernes behov og krav til kommende medarbejdere.

På uddannelsen møder du dygtige og engagerede undervisere og danner venskaber for livet. Det hele foregår i et sundt og kreativt studiemiljø.

Du kan komme på besøg på skolen. Tilmeld dig besøgsdag i Slagelse.

ZBC Business i Slagelse - detailhandelselev står og sætter vare pænt på plads

Ikke langt fra teori til praksis - Nanna, detailhandelselev

Nanna har taget detailhandels-uddannelsen på ZBC og var samtidig under oplæring hos Bahne. Hun fortæller i videoen om, hvordan hun kunne kombinere teori og praksis, samt hvor fedt det er, at stå direkte overfor kunden.

Adresse

Business, Bredahlsgade 3a, 4200 Slagelse, tlf. 55 78 88 88

Business Slagelse
Bredahlsgade 3a
4200
Slagelse