HTX Robotteknologi Slagelse

Start på studieretningen Robotteknologi på HTX i Slagelse og bliv en del af den robotstyrede fremtid.

På studieretningen Robotteknologi på HTX i Slagelse får du et indblik i moderne robotteknologi.

 

Vil du fx være med til at opfinde og bygge fremtidens robotter? Eller vil du gerne styre dem? 

 

Robotter er allerede en del af vores dagligdag, og de udfører opgaver som at støvsuge, slå græs og arbejde på samlebånd. Men drømmer du om at være en af dem, der gør hverdagen nemmere for både mennesker og virksomheder ved at udvide brugen af robotter? Så er studieretningen Robotteknologi måske noget for dig. 


 
På studieretningen Robotteknologi har du fagene Matematik A, teknikfaget Udvikling og Produktion A samt Programmering B. Du lærer også en masse matematik, som du skal bruge i kombination med forskellige programmeringssprog. 


 
Du kan med studieretningen læse videre på en lang række af videregående uddannelser. Du kan fx specialisere dig i robotter og læse robotics, robotteknologi, automationsteknologi, datalogi og meget andet. 

 

Download PDF

Prøv det i virkeligheden

På HTX arbejder vi projektorienteret og med afsæt i virkelige udfordringer. Det betyder, at du både vil arbejde praktisk med robotter, men du vil også få teoretisk viden og lave udregninger i klasselokalet. På den måde bliver du skarp til at kombinere teori og praksis og får et billede af, hvordan din fremtid som robotbygger kan komme til at se ud.

Karriere og videreuddannelse

Med en studentereksamen fra HTX har du adgang til optagelse på en lang række videregående uddannelser. Med en eksamen fra studieretningen Robotteknologi bliver du måske den næste nobelprisvinder eller dén, der finder liv i rummet! Inden for robotteknologi beskæftiger du dig både med udviklingsarbejde og forskning.

Studieretningen Robotteknologi åbner dørene for en karriere inden for blandt andet:

  • Robotter
  • Automatisering og lignende teknologier.

Du bliver en del af fremtiden og udviklingen. Du kan være én af dem, der skaber morgendagens robotter og gør hverdagen nemmere for både mennesker og virksomheder.

Tjek  "Adgangskortet" og se de uddannelser  du kan søge ind på med de konkrete fag.

ZBC HTX robotteknologi uddannelse - elever arbejder med robotteknologi

Grundforløb og studieretning

Du starter på grundforløbet, der varer 3 måneder.  På grundforløbet bliver du introduceret til de forskellige  studieretninger og typer  af  videregående uddannelser, som den enkelte studieretning er  målrettet mod.

Du skal først endeligt vælge studieretning i slutningen af grundforløbet.

Uddannelsen varer i alt 3 år.   

ZBC HTX uddannelse - elev arbejder med robotteknologi og gaming

Søg ind

Du søger ind via optagelse.dk. Se mere om optagelse længere nede.

Søg ind via optagelse.dk

Optagelse på ZBC's uddannelser

Læs om krav og optagelsesprøver eller kontakt en af vores studievejledere.

Optagelse