ZBC Food Hall er nu officielt åbnet i Køge

  • Pressemeddelelse: ZBC Food Hall er nu officielt åbnet i Køge
  • | 15-08-2018
  • | ZBC

Køges borgmester, Marie Stærke (A), stod for en utraditionel åbning af ZBC Food Hall, da hun huggede en kæde af pølser over, og dermed markerede startskuddet for ZBC’s fødevareuddannelser i Køge

Et par hundrede gæster havde fundet vej til ZBC i Campus Køge, da første synlige bevis på erhvervsskolens store oprustning på fødevareuddannelser i Køge blev markeret med officiel åbning af Food Hall.

Et spisested, der på den ene side bliver et virkelighedsnært undervisningsmiljø for eleverne på uddannelserne til blandt andet kok, tjener og bager, og samtidig en mulighed for at give andre elever, kursister, ansatte og gæster en kvalitetsmæssig madoplevelse.

Skolekantine på en anderledes og tidssvarende måde, hvor driften smelter sammen med uddannelserne, hvilket for alvor bliver synligt, når de første elever på fødevareuddannelserne indtager Køge lige efter årsskiftet.  

- Vi gør det med en klar målsætning om, at vi vil være den skole i Danmark, hvor man spiser bedst, slog uddannelsesdirektør på ZBC, Glenny Hansen, fast i sin åbningstale og understregede samtidig, at Food Hall bliver en del af skolens strategi om stærk sammenhæng mellem skolens mange erhvervsuddannelser. Hver især kan de bidrage til fødevarekæden fra produktion til serveringen i de fem Food Halls, der aktuelt er på Sjælland og de 11, som er målet at have på plads inden udgangen af året.

Eksempelvis leveres kødet fra ZBC’s slagteri i Roskilde, hvor det er planen, at det skal transporteres til Køge af elever på transportuddannelsen.

- Der skal være størst mulig sammenhængskraft mellem uddannelserne, og den faglige stolthed skal være synlig for alle. Det bliver den blandt andet med vores Food Halls, forklarede Glenny Hansen.

Med placeringen i Campus Køge er samtlige fire indgange til erhvervsuddannelserne nu repræsenteret i Køge, og det glæder borgmester Marie Stærke (A).

- Det understøtter det uddannelsesmiljø, som vi har og sikrer, at endnu flere unge i hele Køge Bugt kan få den uddannelse, som de drømmer om, mens vores lokale erhvervsliv får god lokal og kvalificeret arbejdskraft, forklarerede borgmesteren i sin tale, lige inden hun svingede en kødøkse over en ophængt kæde af pølser ind til Food Hall og dermed officielt åbnede det nye spisekoncept i Campus Køge.

Efter planen starter de første elever på fødevareuddannelserne i Køge til januar, hvor de blandt andet får adgang til helt nye og moderne køkkenfaciliteter placeret i forbindelse med Food Hall.

Pressefotos

Uddannelsesdirektør på ZBC, Glenny Hansen og borgmester i Køge, Marie Stærke (A).

Pressefoto kan downloades her.

For yderligere oplysninger kontakt:

Glenny Hansen, uddannelsesdirektør, ZBC: 60 67 99 24
Michael Winther-Rasmussen, presseansvarlig, ZBC: 25 35 52 87

Cookies- og privatlivspolitik - For din skyld!

På vores website bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, trække statistik for dit besøg og for at kunne personalisere de annoncer, vi viser dig. Denne information deles ikke med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik

Læs mere om privatlivs- og cookie politik for zbc.dk