Vil du uddanne dig indenfor fødevarer?

Fødevarer Køge: Det handler om oplevelser for livet! Tag uddannelse som kok, tjener, gourmetslagter og meget mere.

Drømmer du om at tage en fødevareuddannelse? Så er ZBC Køge det helt rigtige sted. Vi har mange forskellige fødevareuddannelser, så mon ikke der også er en, der passer til dig.

På skolen i Køge vil du møde mange forskellige elever. Det er en skole sammensat af mange forskellige uddannelser. Så der er et livligt studiemiljø.ZBC Fødevarer i Køge - kokkeelev står i køkken og arrangerer mad

Det ene øjeblik emmer der af intens koncentration. Det næste er der løs snak og drillende kommentarer. Livet i køkkenet, bageriet, restauranten eller slagteriet er både med fokus på detaljen og på det at give gæsterne eller kunderne en unik oplevelse. Uanset om du er tjener, slagter eller kok, så handler det om at skabe øjeblikke for andre, som de aldrig glemmer.

ZBC skole i Køge - gastronomelev står i køkkenhave og passer krydderurter

Og mens du lærer, hvordan du gør det, får du det bedste sammenhold, nye venner, engagerede undervisere og faglige oplevelser i verdensklasse.

Kom forbi på Campus i Køge og oplev vores fødevareuddannelser eller vores SOSU-uddannelser. Vi har besøgsdage flere gange om året. Se mere på besøgsdage i Køge

ZBC skole i Køge - elev for fødevarer sætter mad i ovn

Vil du høre mere om hverdagen som fødevareelev?

- Jeg har forskellige råvarer mellem hænderne hver dag, fordi menuen aldrig er den samme, Luna, Caterelev hos ZBC.

I videoen kan du møde Luna, der fortæller om sin hverdag som elev på cateruddannelsen. Du får et indblik i uddannelsens opbygning, hvordan det er at være i oplæring samt hendes i deltagelse i DM i Skills. 

ZBC Køge
Campusbuen 40
4600
Køge