Business-uddannelser i Næstved

Drømmer du om en uddannelse inden for handel, kontor, event eller salg? Tag din business-uddannelse i Næstved

Mulighederne er mange

Tag en businessuddannelse i Næstved. Uddan dig inden for kontor og handel.

Måske vil du arbejde med forretningens strategi og markedsføring eller stå i butik og møde kunder hver dag? Du kan arbejde med handel, planlægning af store events eller logistik. Eller måske drømmer du om at sidde på kontor? Økonomi og regnskab er også en mulighed.

ZBC Business uddannelser i Næstved - kontor, handel og forretningselev ved computer med flere elever i baggrund muligvis EUX

En fremtid inden for business

På alle business-uddannelserne samarbejder du med virksomheder om projekter fra den virkelige verden. På den måde får du en uddannelse, der matcher virksomhedernes behov og krav til kommende medarbejdere.

På uddannelsen møder du dygtige og engagerede undervisere og danner venskaber for livet. Det hele foregår i et sundt og kreativt studiemiljø.

Kom og besøg os på business-uddannelserne. Vi har både uddannelser til kontorassistent, logistik- og handelsassistent og selvfølgelig eventkoordinator. 

Vi har besøgsdage flere gange om året. Kom til besøgsdag i Næstved

ZBC business i Næstved - kontor, handel og forretningsserviceelever i fællesområde

Jeg gør arbejdet lettere for de andre organer i virksomheden - Frederik, kontorelev

Mød Frederik som er kontorelev hos ZBC. Han fortæller bl.a. om kontoruddannelsens opbygning, hvordan hans hverdag er i oplæring hos Hørkram og overvejelser omkring hvorfor andre bør tage uddannelsen. 

ZBC Næstved
Handelsskolevej 3
4700
Næstved