Start din kontor-, handel- eller detailuddannelse online

Du kan nu tage de første 20 uger af din kontor-, handels- eller detailuddannelse som fjernundervisning. Læs mere og tilmeld dig i dag.

Vil du bygge din egen webshop, mens du tager grundforløb 2 af en businessuddannelse online?

Uddannelsen er til dig, der har behov for en fleksibel hverdag, men samtidig gerne vil have muligheden for at få feedback fra din underviser, når du kommer ind på en af ZBC’s skoler i Region Sjælland.

Uanset hvor du bor, har du nemlig mulighed for at lave en aftale med din underviser, som vil møde frem på den ZBC adresse, som passer bedst for dig. På den måde har du mulighed for at få feedback på dine opgaver eller få sparring på den del af pensum, som du synes er svært.

 

Passer disse tre ting på dig og din hverdag?

  1. Du er interesseret i handel, afsætning af varer og forbrugeres adfærd og købsvaner.
  2. Du vil gerne lave et produkt, du kan bruge, når du er færdig med din uddannelse.
  3. Du har behov for, at du kan læse og lave dit skolearbejde hjemmefra og evt. læse om aftenen eller sidst på eftermiddagen.

Du opbygger en webshop under din uddannelse
Vores online businessuddannelse er bygget op om, at du under uddannelsen får koblet alle grundfag til et virkelighedsnært produkt. Det betyder, at du under uddannelsen opbygger din egen webshop med strategi, produktlinje, markedsføringsplan osv.

Når du afslutter din uddannelse, står du både med et fagbrev og en færdig webshop. Derfra bestemmer du, om du vil oprette cvr. nummer og fortsætte som selvstændig. 

Er du klar til at starte?
Du tilmelder dig uddannelsen ved at klikke her.
Vi starter nye hold hver mandag på EUD.
På EUX starter vi nye hold i august og januar.
Se præcis dato på de enkelte uddannelser.

Vær opmærksom når du søger uddannelsen online

På optagelse.dk skal du søge efter ”handelsuddannelsen – online”.

Den valgmulighed kommer frem, hvis du søger efter ”vis uddannelser med online forløb”.

Der kan risikere at stå en anden dato for opstart, end dén dato du ønsker dig – men vi sørger for løbende at behandle de ansøgninger vi modtager, så vi sikrer, at du kan starte op dén mandag, der passer dig bedst.

Du skal dog være opmærksom på, at der er en frist på 14 dage. Denne frist starter den dag du søger om optagelse og varer til vi har holdt samtale, og du kan starte op på uddannelsen.

 

Vil du vide mere?
Kontakt uddannelsesleder, Tobias Jones
Mail:tbjo@zbc.dk
Tlf.: 2519 2883

Tag din erhvervsuddannelse online

Hør karrierevejleder Connie Toft fortælle om at tage uddannelse online.

Hvad kræver det at starte uddannelse online?

Det kræver en computer eller tablet med internetforbindelse, som du er vant til at bruge. Du skal også have webcam og headset med mikrofon tilsluttet. Du deltager i onlinemøder, onlinefremlæggelser m.m., og der skal du og din underviser have mulighed for at se og høre hinanden.

Du bliver en del af et digitalt læringsrum på ZBC, hvor du får adgang til et overskueligt og virtuelt klasselokale igennem vores Moodle-platform. Du får adgang til al undervisningsmateriale, herunder onlinebøger, undervisningsvideoer, opgaver og meget mere.

Undervejs vil der være opgaver, som du skal fremlægge online for din underviser. Her vil du få feedback, som du kan bruge til de efterfølgende opgaver og til onlineeksamen.

Får du brug for hjælp til skolearbejdet, står vores onlineundervisere klar til at hjælpe dig via mail, telefon, onlinemøde eller spørgeforum i det virtuelle klasselokale.

Du skal være opmærksom på, at du i løbet af onlineuddannelsen skal bruge Word, Excel og Powerpoint fra Microsoft Office-pakken. Dels vil du blive undervist i Officepakken, og dels skal disse programmer anvendes ved aflevering og onlinefremlæggelse af opgaver. Du behøver ikke være superbruger, dog vil det være en fordel for dig at have kendskab til programmerne. Vi benytter desuden TEAMS til vores online undervisning, og du vil naturligvis blive introduceret til dette.

Online-uddannelse kontor og handel - elev ved computer

Studieaktivitet

Som onlinestuderende på ZBC stiller vi krav til din studieaktivitet. At være studieaktiv betyder, at du skal være aktivt deltagende i onlinemøder, aktiv i dit online klasselokale, følge forløbsplanen samt læse pensum og aflevere alle opgaver i løbet af uddannelsen.

At være onlinestuderende stiller krav til din selvdisciplin, fordi du selv bestemmer, hvornår du vil læse og lave opgaver - du skal overholde de afleveringsfrister, der er i forløbsplanen.

Onlineforløbet forsøger at tilgodese din planlægning. Der vil forekomme tidspunkter for fælles opsamlinger, hvor tidspunktet er fast. Du har alligevel en mere fleksibel skoledag end ellers, og der vil stadig være deadlines og nogle faste mødetidspunkter.

ZBC Business online uddannelse - elever i butik

Fysisk fremmøde

Du arbejder hovedsageligt online med uddannelsen, men du vil også skulle møde fysisk op på skolen svarende til 4 dage.

Hvad er adgangskravene?

  • Du skal have afsluttet Grundforløb 1 eller folkeskolen for mere end 1 år siden.
  • Du skal have bestået dansk og matematik på 9. klasses niveau med et karaktergennemsnit på mindst 02
  • Vælger du en uddannelse med EUX, anbefaler vi derudover, at du har haft dansk, engelsk og samfundsfag på c-niveau. Samfundsfag på c-niveau kan vi dog godt tilbyde ved siden af.

Realkompetencevurdering

Hvis du er over 25 år, skal du have foretaget en individuel vurdering af, om du skal tage hele eller dele af Grundforløb 2.

Læs mere om erhvervsuddannelse for voksne og Realkompetencevurdering her.

Vil du vide mere?

Har du flere spørgsmål til uddannelsen, dens opbygning eller bare generelt til din eventuelle studiestart, kan du kontakte:

Uddannelsesleder, Tobias Jones
Mail:tbjo@zbc.dk
Tlf.: 2519 2883