Om ZBC

Vi uddanner til fremtiden. Læs mere om ZBC’s vision og mission

Hos ZBC udbyder vi mange forskellige uddannelser.

Hos os kan du både tage din 10. klasse, en erhvervsuddannelse eller HHX og HTX-uddannelse. Dertil kommer et stort udvalg af kurser og efteruddannelse.

Starter dine fremtidsdrømme på ZBC?

Vi har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte og adresser i 10 byer på Sjælland: Faxe, Holbæk, Kalundborg, København, Køge, Næstved, Ringsted, Roskilde, Slagelse og Vordingborg.

Se filmen her og bliv klogere på ZBC.

Uddannelse med kvalitet i fokus

Selvom vi er en stor uddannelsesinstitution, går vi op i at have et bredt udvalg af uddannelser lokalt. ZBC er kendetegnet ved høj kvalitet på vores uddannelser og et nært samarbejde med det erhvervsliv, som vi uddanner til. Dette kommer eksempelvis til udtryk ved praksisnær undervisning på tværs af fagretninger.

ZBC Slagelse - mekanikerelev står foran bil, som han reparere

Vi fokuserer på, hvad ZBC's arbejde betyder for vores samfund. Vi er UNESCO Verdensmålsskole og har været det siden 2020. Dette betyder, at vi tænker verdensmålene ind i alle fagområder.

 

ZBC har også en stærk international profil. Vi samarbejder med en række uddannelsesinstitutioner i andre lande. Læs mere om ZBC’s internationale profil her.

ZBC Ringsted - bager og konditorelever står i køkkenet og bager kage

Inspirerende studiemiljø

Vi gør meget ud af at skabe inspirerende undervisning, der ruster elever og kursister til fremtidens arbejdsmarked. Som elev på ZBC bliver du desuden en del af et levende og mangfoldigt studiemiljø, hvor du kan møde unge og voksne fra mange forskellige uddannelser. Hos os kan du indfri dine fremtidsdrømme.

ZBC SOSU - pædagogisk assistentelever sidder og holder pause i fællesrum

Vi arbejder aktivt med vores strategi

Vores strategi tager udgangspunkt i vores mission og vision.

ZBC’s mission er at uddanne til fremtiden.

ZBC’s vision er uddannelser der forandrer verden.

Vi stræber efter at have et bredt udbud af uddannelser med fokus på kvalitet og faglig stolthed. Samtidig er det vigtigt for os at være tættere på erhvervslivet, så vi kan påvirke vores samfund i en positiv retning, der bygger på udvikling, innovation og kreativitet.

Oversigt over ZBC's mission og vision